Aziz Hazara. The Restless Echo of Tomorrow | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Planifica't l'agenda

Aziz Hazara. The Restless Echo of Tomorrow

03/10/2020
24/01/2021
Fundació Antoni Tàpies. Carrer d’Aragó 255. 08007 Barcelona
Barcelona
Divendres i dissabte de 10.00 a 19.00 h, diumenge de 10.00 a 15.00 h
Consulta'l al web
Públic general
Exposició

Aquesta exposició és el resultat de la beca concedida a Hazara per la Han Nefkens Foundation el 2019, amb la qual pretén fer costat a l’artista en tots els aspectes de la producció artística. L’exposició mostrarà els seus treballs artístics recents en vídeo, entre els quals Bow Echo. Llegeix més a la descripció.


Més informació Cerca més activitats

Aziz Hazara és un artista interdisciplinari establert a Kabul i Gant. Treballa amb una combinació de mitjans, entre ells la fotografia, el vídeo, el so, el llenguatge de programació i les instal·lacions multimèdia i de text, explorant qüestions vinculades a la identitat, la memòria, l’arxiu, el conflicte, la vigilància i la migració en el context de les relacions de poder, la geopolítica i el panòptic.

«L’exploració visual de la meva obra està profundament imbricada amb la geopolítica i el conflicte interminable que assola el meu Afganistan natiu. No obstant això, la importància d’aquestes qüestions desborda les especificitats geogràfiques i apel·la a una situació contemporània que és compartida a escala global.»

La nostra Comunitat

#patrimonigencat