tancar

Informa't, inspira't

Si vols visitar escenaris únics i gaudir de les activitats i novetats que ofereixen els principals equipaments patrimonials de Catalunya; si t'agrada conèixer el teu país i reviure la història amb els cinc sentits, dóna't d'alta al butlletí Informa't. Inspira't, en el què t'informarem periòdicament de les millors propostes del patrimoni cultural de Catalunya. Trobaràs moltes idees per inspirar-te!

+subscriure'm

Planifica't l'agenda

Cicle Entre Rocs

14/08/2017
22/08/2017
La Roca dels Moros del Cogul. Camí d’El Cogul a Albagés, km 1.
el Cogul
21 h / 19.30 h
Gratuït (Reserves: tel. 672 445 990 | reservescogul.acdpc@gencat.cat)
Públic general
Espectacle
14.08.17 / 21.30 h / Nit a les pintures: Les yeux fermés: Una nit molt astronòmica per observar els estels i transportar-se al món dels somnis amb l’espectacle de l’arpista Berta Puigdemasa, Les yeux fermés. Amb una arpa preparada (fent referència al piano preparat de John Cage) combinarà sons produïts pels seus dits amb diversos estris com una baqueta de timbales, una pua de guitarra, una espàtula, una clau anglesa, una forquilla, una cullera... 

19.08.17 / 19.30 h / Guitar Festival: Leor Maltinski + Giuliano Belotti: Des de la Sonata de Bach fins a la Fantasia de Waxman escalem els grans cims de la música universal transcrit pels mateixos intèrprets: l’israelià Leor Maltinski (violí) i l’italià Giuliano Belotti (guitarra) porten un magne repertori de la literatura musical en la seva gira extraordinària per Europa, interpretant obres de grans compositors com Bártok, Falla, Sarasale i Albéniz entre d’altres. L'activitat prevista es cancel·la degut als atemptats de Barcelona i Cambrils. El concert tindrà lloc dimarts 22 d'agost a les 19.30 h.

Organitzat per l’Ajuntament del Cogul i el Consell Comarcal de les Garrigues.

Cerca més activitats