tancar

Si vols visitar escenaris únics i gaudir de les activitats i novetats que ofereixen els principals equipaments patrimonials de Catalunya; si t'agrada conèixer el teu país i reviure la història amb els cinc sentits, dona't d'alta al butlletí Informa't. Inspira't, en el què t'informarem periòdicament de les millors propostes del patrimoni cultural de Catalunya.

Trobaràs moltes idees per inspirar-te!

+subscriure'm

Planifica't l'agenda

Clàssics a escena. El fil de la Història: La meva Roma

01/12/2017
12/01/2018
Museu Nacional Arqueològic de Tarragona. Plaça del Rei, 5.
Tarragona
1a sessió: 19 h / 2a sessió: 21 h
Gratuït. Aforament limitat. Cal reserva prèvia: T. 977 25 15 15
Públic general
Espectacle
Una nova producció organitzada pel Museu Nacional Arqueològic de Tarragona en col·laboració amb TeclaSmit. Teatre Popular, en el marc de l’exposició “El fil de la Història” i de la lectura del llibre de Mary Beard SPQR. Una historia de la Antigua Roma, dins del cicle “Llegim el patrimoni. Literatura i Història”.

Primera part: 1 de desembre. Armes invencibles. Un retaule de fets i anècdotes de la Roma més antiga, la dels reis i fins a la República. Onze escenes interpretades teatralment, amb textos originals de Titus Livi, Plutarc i Tàcit.

Segona part: 12 de gener. Governar el món. Representació escènica amb dues parts: la primera sobre La guerra civil (Juli Cèsar-Pompeu), amb textos de Ciceró, Plutarc, Titus Livi i Petroni; la segona sobre El dia a dia a l’Imperi, amb textos de Sèneca, Marcial i Plini el Jove.
Reserva prèvia necessària

Cerca més activitats