tancar

Informa't, inspira't

Si vols visitar escenaris únics i gaudir de les activitats i novetats que ofereixen els principals equipaments patrimonials de Catalunya; si t'agrada conèixer el teu país i reviure la història amb els cinc sentits, dóna't d'alta al butlletí Informa't. Inspira't, en el què t'informarem periòdicament de les millors propostes del patrimoni cultural de Catalunya. Trobaràs moltes idees per inspirar-te!

+subscriure'm

Planifica't l'agenda

Concerts al forum romà: BLAUMUT + Pantaleó

12/08/2017
MAC Empúries. C. Puig i Cadafalch, s/n
Empúries (L'Escala)
22 h
20 € ( + despeses de gestió)
Públic general
Espectacle
Blaumut tornen amb tota la força amb un nou disc 'Equilibri (2017)'. Aquesta nova obra és un pas més en la carrera del grup que ha aconseguit donar vida a un univers propi i distintiu marcat per unes lletres emotives, dotades d’una forta càrrega evocadora, i una música elegant de tall pop- folk i impregnada de tocs clàssics, que no defuig l’èpica ni la contundència.

Pantaleó ha estat qualificat pels mitjans de comunicació com una de les propostes més sorprenent, madura i prometedora del panorama musical català gràcies a la fórmula perfecta que els identifica: emotivitat, veu i melodia. Pantaleó presentarà a Empúries el seu segon treball discogràfic, 'L‘Apartament (Musica Global 2017)'.

Més informació Cerca més activitats