tancar

Informa't, inspira't

Si vols visitar escenaris únics i gaudir de les activitats i novetats que ofereixen els principals equipaments patrimonials de Catalunya; si t'agrada conèixer el teu país i reviure la història amb els cinc sentits, dóna't d'alta al butlletí Informa't. Inspira't, en el què t'informarem periòdicament de les millors propostes del patrimoni cultural de Catalunya. Trobaràs moltes idees per inspirar-te!

+subscriure'm

Planifica't l'agenda

Concerts al forum romà: ELS AMICS DE LES ARTS + Clementina

11/08/2017
MAC Empúries. C. Puig i Cadafalch, s/n
Empúries (L'Escala)
22 h
26 € ( + despeses de gestió)
Públic general
Espectacle
Tornen Els Amics de les Arts! Més de dos anys després del magnífic 'Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure' (2014) el quartet barceloní presenta 'Un estrany poder' (2017). Els Amics de les Arts presentaran al Fòrum Romà d’Empúries les seves noves cançons que, de ben segur, marcaran la banda sonora de molts aquest 2017.

Clementina és un duet catalanomexicà que va néixer d’una trobada casual al metro de Barcelona. Carlos Montfort (guitarra i veu – músic i productor mexicà establert a Barcelona ) i Gina Margarit (veu i ukulele – cantautora establerta al Baix Montseny) ens presentaran a Empúries el seu primer disc plegats Darrere del vent.

Més informació Cerca més activitats