tancar

Informa't, inspira't

Si vols visitar escenaris únics i gaudir de les activitats i novetats que ofereixen els principals equipaments patrimonials de Catalunya; si t'agrada conèixer el teu país i reviure la història amb els cinc sentits, dóna't d'alta al butlletí Informa't. Inspira't, en el què t'informarem periòdicament de les millors propostes del patrimoni cultural de Catalunya. Trobaràs moltes idees per inspirar-te!

+subscriure'm

Planifica't l'agenda

El rei que s’avorria

23/04/2017
mNACTEC. Rambla d'Ègara, 270
Terrassa
12 h
1 €
Famílies
Taller
Heus aquí la història d’un rei que tenia de tot, absolutament de tot… (És clar, com que era rei…). Malgrat tot, s’avorria! Tothom es preguntava: “Com és possible?” Anava amunt i avall del castell com una ànima en pena, per això els seus súbdits es van posar d’acord i li van fer un regal que de ben segur el tindria distret tot el dia: una tele! Però, no, tampoc! (És clar, si normalment ja s’avorria… imagineu-vos davant d’una tele!) Un dia, de la finestra del seu palau estant, va fixar-se en un vailet, un pelacanyes al seu entendre, que tenia una rialla d’orella a orella mentre observava un objecte estrany. El va fer detenir i, a partir d’aquí, aquell vailet pelacanyes, història rere història, va ensenyar al rei a desplegar la imaginació i a descobrir tot un altre món, ple de fantasia, emocions i saviesa.

Activitat recomanada a partir de 4 anys

Es poden fer reserves a través del web fins al divendres anterior a l'activitat a les 13h. A partir d'aquella hora, les reserves s'han de fer per telèfon al 93 736 89 66.

Més informació Cerca més activitats