tancar

Informa't, inspira't

Si vols visitar escenaris únics i gaudir de les activitats i novetats que ofereixen els principals equipaments patrimonials de Catalunya; si t'agrada conèixer el teu país i reviure la història amb els cinc sentits, dóna't d'alta al butlletí Informa't. Inspira't, en el què t'informarem periòdicament de les millors propostes del patrimoni cultural de Catalunya. Trobaràs moltes idees per inspirar-te!

+subscriure'm

Planifica't l'agenda

Els Güell a la Rambla: quatre palaus connectats

06/10/2017
Punt de trobada: Palau Moja. C. de la Portaferrissa, 1
Barcelona
10.30 h i a les 16.00 h
Cal fer reserva prèvia al tel. 93 4725775 o a palauguell@diba.cat especificant el nom, nombre de persones, data i hora desitjades.
Públic general, Professionals, Aficionats al patrimoni
Visita guiada
Vols conèixer la història del comte Eusebi Güell i del seu sogre, el marquès de Comillas? L’activitat proposa fer un recorregut per la Rambla per descobrir els quatre palaus urbans en els que visqueren: el Palau Moja, el Palau Fonollar, la Casa Güell i el Palau Güell. Aquesta serà una oportunitat única per accedir a aquests edificis i per conèixer la vinculació entre ells. La informació que es facilita en el transcurs de la visita és el resultat d’investigacions sobre la procedència d’alguns dels elements ornamentals del Palau Güell, edifici dissenyat per Antoni Gaudí, inscrit a la llista del Patrimoni Mundial per la UNESCO i que va marcar l’inici de l’Art Nouveau europeu. La visita anirà a càrrec de l'historiador Josep Casamartina, autor del llibre "Un palau dins d'un altre. De Portaferrissa a Nou de la Rambla" de la col·lecció El Palau Güell a fons.

 

Reserva prèvia necessària

Cerca més activitats