tancar

Si vols visitar escenaris únics i gaudir de les activitats i novetats que ofereixen els principals equipaments patrimonials de Catalunya; si t'agrada conèixer el teu país i reviure la història amb els cinc sentits, dona't d'alta al butlletí Informa't. Inspira't, en el què t'informarem periòdicament de les millors propostes del patrimoni cultural de Catalunya.

Trobaràs moltes idees per inspirar-te!

+subscriure'm

Planifica't l'agenda

Exploradors de la prehistòria: Converteix-te en un autèntic arqueòleg!

07/01/2018
28/01/2018
Barcelona
Tots els diumenges de gener a les 11h.
5€ per persona, inclosa l'entrada al museu (Menors de 6 anys gratuïta)
Famílies
Taller
Esteu davant d'una àrea d'excavació... alguns centímetres de terra us separen d'importants troballes arqueològiques. Sou els nous arqueòlegs a prova i avui nomès treballareu en el nostre jaciment durant les properes hores... Recordeu d'anar ben equipats i d'utilitzar les eines d'excavació adequades en cada cas. Us demanarem localitzar les restes amagades i determinar les cronologies bàsiques de la Prehistòria, no patiu disposareu de l'ajut del Cap de l'excavació. Cada família s'emportarà la fitxa dels objectes trobats puntuada i validada pel Cap de l'excavació com a justificació de l'experiència.

Activitat per a famílies amb nens i nenes de 6 a 12 anys. Imprescindible reserva prèvia a macvisites.acdpc@gencat.cat o al 934232149.

Més informació Cerca més activitats