tancar

El 2018 celebrem l’Any Europeu del Patrimoni Cultural. Una oportunitat única per descobrir la riquesa i diversitat del nostre patrimoni. Monuments i jaciments, paisatges, festes i tradicions, coneixements transferits i expressions de la creativitat humana, col·leccions conservades i gestionades per museus, biblioteques i arxius. Tot un món per descobrir!

+info

Planifica't l'agenda

Exploradors de la prehistòria: Converteix-te en un autèntic arqueòleg!

07/01/2018
28/01/2018
Barcelona
Tots els diumenges de gener a les 11h.
5€ per persona, inclosa l'entrada al museu (Menors de 6 anys gratuïta)
Famílies
Taller

Més informació Cerca més activitats
Esteu davant d'una àrea d'excavació... alguns centímetres de terra us separen d'importants troballes arqueològiques. Sou els nous arqueòlegs a prova i avui nomès treballareu en el nostre jaciment durant les properes hores... Recordeu d'anar ben equipats i d'utilitzar les eines d'excavació adequades en cada cas. Us demanarem localitzar les restes amagades i determinar les cronologies bàsiques de la Prehistòria, no patiu disposareu de l'ajut del Cap de l'excavació. Cada família s'emportarà la fitxa dels objectes trobats puntuada i validada pel Cap de l'excavació com a justificació de l'experiència.

Activitat per a famílies amb nens i nenes de 6 a 12 anys. Imprescindible reserva prèvia a macvisites.acdpc@gencat.cat o al 934232149.