tancar

Informa't, inspira't

Si vols visitar escenaris únics i gaudir de les activitats i novetats que ofereixen els principals equipaments patrimonials de Catalunya; si t'agrada conèixer el teu país i reviure la història amb els cinc sentits, dóna't d'alta al butlletí Informa't. Inspira't, en el què t'informarem periòdicament de les millors propostes del patrimoni cultural de Catalunya. Trobaràs moltes idees per inspirar-te!

+subscriure'm

Planifica't l'agenda

Festival de Música de Santes Creus

01/07/2017
29/07/2017
Reial Monestir de Santes Creus
Aiguamúrcia
21.30 h
Des de 20 €
Públic general
Espectacle
El Festival de Música de Santes Creus recupera l’antic esdeveniment que durant anys es va celebrar al Reial Monestir. Amb el títol “Música, Solidaritat i compromís amb les persones i el territori”, en aquesta edició els beneficis es destinaran a l’Hospital Provincial de dia Mas Sabater a Reus.

Concert n 1. 1 de juliol. Rèquiem en re menor KV 626, de W.A. Mozart. Intèrprets: Cor i Orquestra de La Universitat Rovira i Virgili; Cor i Orquestra UNESCO Barcelona, Gonçal Comellas, director; Maria Mateu, soprano; Laura Vila, mezzo; Beñat Egiarte, tenor; Pau Bordas, baix; Montserrat Rios, directora Cor Universitat Rovira i Virgili; Rosa Ribera, directora Cor UNESCO Barcelona; Marcel Ortega, director Orquestra de La universitat Rovira i Virgili.

Concert n. 2. 15 de juliol. Cinquena Simfonia en do menor op 67 i Concert per a piano i orquestra nº 5 op 73 “Emperador”, de L.V. Beethoven.Intèrprets: Orquestra UNESCO Barcelona; Gonçal Comellas, director, i Josep M. Colom, piano.

Concert n. 3. 29 de juliol. Concert de Brandenburg n. 3, Suite per a Flauta i Orquestra en si menor, Concert de Brandenburg n. 4 i Concert per a dos violins en re menor, de J. S. Bach. Intèrprets: Orquestra UNESCO Barcelona; Gonçal Comellas, director; Claudi Arimany, flauta; Jordi Gendre, flauta, i M. Victòria Fernandez, violí.

Més informació Cerca més activitats