Planifica't l'agenda

Festival de Música de Santes Creus

01/07/2017
29/07/2017
Reial Monestir de Santes Creus
Aiguamúrcia
21.30 h
Des de 20 €
Públic general
Espectacle
El Festival de Música de Santes Creus recupera l’antic esdeveniment que durant anys es va celebrar al Reial Monestir. Amb el títol “Música, Solidaritat i compromís amb les persones i el territori”, en aquesta edició els beneficis es destinaran a l’Hospital Provincial de dia Mas Sabater a Reus.

Concert n 1. 1 de juliol. Rèquiem en re menor KV 626, de W.A. Mozart. Intèrprets: Cor i Orquestra de La Universitat Rovira i Virgili; Cor i Orquestra UNESCO Barcelona, Gonçal Comellas, director; Maria Mateu, soprano; Laura Vila, mezzo; Beñat Egiarte, tenor; Pau Bordas, baix; Montserrat Rios, directora Cor Universitat Rovira i Virgili; Rosa Ribera, directora Cor UNESCO Barcelona; Marcel Ortega, director Orquestra de La universitat Rovira i Virgili.

Concert n. 2. 15 de juliol. Cinquena Simfonia en do menor op 67 i Concert per a piano i orquestra nº 5 op 73 “Emperador”, de L.V. Beethoven.Intèrprets: Orquestra UNESCO Barcelona; Gonçal Comellas, director, i Josep M. Colom, piano.

Concert n. 3. 29 de juliol. Concert de Brandenburg n. 3, Suite per a Flauta i Orquestra en si menor, Concert de Brandenburg n. 4 i Concert per a dos violins en re menor, de J. S. Bach. Intèrprets: Orquestra UNESCO Barcelona; Gonçal Comellas, director; Claudi Arimany, flauta; Jordi Gendre, flauta, i M. Victòria Fernandez, violí.

Més informació Cerca més activitats