Festival Portalblau | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Planifica't l'agenda

Festival Portalblau

01/08/2020
15/08/2020
MAC Empúries
Empúries (L'Escala)
20h / 22h
A consultar
Públic general, Famílies
Espectacle
Portalblau, el festival de música i art a la mediterrània, se celebrarà enguany de l'1 al 15 d'agost a l'Escala i Empúries en escenaris de gran riquesa històrica i paisatgística. Al conjunt arqueològic d’Empúries els Jardins de la Muralla Grega i el Fòrum Romà.

Reserva prèvia necessària

Més informació Cerca més activitats
La programació cultural que es presenta, amb un format més reduït a causa del moment actual, manté l'eix conceptual que caracteritza el Festival: la promoció dels valors de la cultura a la mediterrània.
 

1 d’agost a les 21h
ESPECTACLE “BÀRBARS” amb Jordina Biosca i David Garcia
Jardins de la Muralla Grega d’Empúries
Barbaritats elevades a l’enèsima potència. Quan els continguts van directament a l’ànima i de retruc pincen la ment. Quan el to subtil d’un vers desferma tempestes i ofega es sentits, tot allò què passa escrit en tinta esdevé carn pròpia, mirall d’un mateix. Recitat, narrat. Sentit.
 

13 d’ agost a les 22h
LAS MIGAS
Fòrum Romà d’Empúries
Las Migas és el quartet format per Carolina Fernández (veu), Marta Robles (guitarra), Alicia Grillo (guitarra) i Roser Loscos (violí). Destaquen per ser diferents i semblants al mateix temps i la fusió de cultures tan meravellosa que creen quan estan juntes. Enguany celebren el seu 15è aniversari presentant el seu darrer disc Cuatro.
 

14 d’agost a les 20h
DÀMARIS GELABERT
Fòrum Romà d’Empúries
Dàmaris Gelabert presenta una proposta variada que va des de la música mediterrània fins al country, passant pel rock, la rumba i la bossa nova. Amb un repertori que esdevé un crit optimista a la vida a prop de la natura, aprenent a gaudir dels moments i dels regals que ens ofereix.
 

15 d’agost  a les 22h
ELS AMICS DE LES ARTS
Fòrum Romà d’Empúries
Els Amics de les Arts presentaran Els dies més dolços. Un repertori que sonarà tal i com el van presentar pel seu canal de YouTube durant el confinament. Aquesta oportunitat, totalment circumstancial, dona al públic la possibilitat de viure un espectacle únic que ens recordarà els inicis de la banda i on es revisitaran les seves cançons més estimades.