tancar

El 2018 celebrem l’Any Europeu del Patrimoni Cultural. Una oportunitat única per descobrir la riquesa i diversitat del nostre patrimoni. Monuments i jaciments, paisatges, festes i tradicions, coneixements transferits i expressions de la creativitat humana, col·leccions conservades i gestionades per museus, biblioteques i arxius. Tot un món per descobrir!

+info

Planifica't l'agenda

"La revolució neolítica. La Draga, el poblat dels prodigis"

16/03/2018
16/09/2018
Monestir de Sant Pere de Galligants. C. de Santa Llúcia, 8
Girona
De dimarts a dissabte: de 10 a 18 h. Diumenges i festius: de 10 a 14 h. Dilluns tancat Inauguració: divendres 16 de març a les 19 h
A consultar
Públic general, Aficionats al patrimoni
Exposició
Fa uns 7400 anys un grup d’agricultors i ramaders prehistòrics s’assenten a la vora de l’estany de Banyoles, esdevenint el poblat neolític més important a Catalunya i on es va produir la primera gran transformació del medi: plantes i animals domèstics desconeguts fins aleshores i l’aplicació de tecnologies que transformarien radicalment l’entorn. La Draga és l’únic jaciment arqueològic lacustre de la península Ibèrica i un dels més antics i importants de la Mediterrània occidental que permet exemplificar a través de l’extraordinari patrimoni conservat, en part sota l’aigua, una etapa cabdal de la nostra història: els inicis de l’agricultura i la ramaderia.

Més informació Cerca més activitats