tancar

Informa't, inspira't

Si vols visitar escenaris únics i gaudir de les activitats i novetats que ofereixen els principals equipaments patrimonials de Catalunya; si t'agrada conèixer el teu país i reviure la història amb els cinc sentits, dóna't d'alta al butlletí Informa't. Inspira't, en el què t'informarem periòdicament de les millors propostes del patrimoni cultural de Catalunya. Trobaràs moltes idees per inspirar-te!

+subscriure'm

Planifica't l'agenda

LES CASES DE CÓS

08/10/2017
Lloc de trobada: Museu Municipal
Cabrils
Lloc de trobada a les 11 del matí al Museu Municipal de Cabrils. Hora prevista de finalització, entre les 12:30 i les 13:00h.
Públic general, Famílies, Professionals, Aficionats al patrimoni
Visita guiada
La casa de cós és un element arquitectònic que cal preservar. Els carrers de fileres de cases com el carrer Nou, el carrer de la Santa Creu o el de Sant Jordi en són un exemple.
Enguany volem parlar de la importància de conservar aquestes cases. És per això que enguany us proposem trobar-nos al museu on el Doctor arquitecte i Professor de la UPC, Antoni Paricio Casedemunt, ens parlarà de les cases de cós i aprofundirà en aquesta tipologia d'arquitectura popular, dels sistemes constructius tradicionals que es van emprar i finalment, com la tipologia arquitectònica genera una manera diferent de viure. I per poder-ho veure en directe i comprendre aquest tipus peculiar de construcció, sortirem al carrer, on després de veure la composició arquitectònica característica i l'aliniació dels diferents carrers, finalitzarem amb la visita de Can Serracant, on els seus propietaris ens obriran les portes.Cerca més activitats
La casa de cós és un element arquitectònic que cal preservar. Els carrers de fileres de cases com el carrer Nou, el carrer de la Santa Creu o el de Sant Jordi en són un exemple.
Enguany volem parlar de la importància de conservar aquestes cases. És per això que enguany us proposem trobar-nos al museu on el Doctor arquitecte  Antoni Paricio Casedemunt, ens parlarà de les cases de cós i aprofundirà en aquesta tipologia d'arquitectura popular, dels sistemes constructius tradicionals que es van emprar i finalment, com la tipologia arquitectònica genera una manera diferent de viure. I per poder-ho veure en directe i comprendre aquest tipus peculiar de construcció, sortirem al carrer, on després de veure la composició arquitectònica característica i l'aliniació dels diferents carrers, finalitzarem amb la visita de Can Serracant, on els seus propietaris ens obriran les portes.