tancar

Si vols visitar escenaris únics i gaudir de les activitats i novetats que ofereixen els principals equipaments patrimonials de Catalunya; si t'agrada conèixer el teu país i reviure la història amb els cinc sentits, dona't d'alta al butlletí Informa't. Inspira't, en el què t'informarem periòdicament de les millors propostes del patrimoni cultural de Catalunya. Trobaràs moltes idees per inspirar-te!

+subscriure'm

Planifica't l'agenda

Música als monuments: La Pedra Parla a Vallbona de les Monges

04/08/2018
05/08/2018
Monestir Reial de Santa Maria de les Monges. C. Major s/n
Vallbona de les Monges
19.30 h / 22h / 12:30h
20 - 22€ anticipada / 22 - 25 € taquilla
Públic general
Espectacle
Als Monestirs Reials de Catalunya, mentre s’escolta la música, el sol entra esbiaixat canviant constantment l’escenari que veiem. Quan arriba la nit, la foscor guanya i tota la força es concentra en l’escenari. 4 i 5 d'agost.

Més informació Cerca més activitats
04.08.18 Ensemble O Vos Omnes: En el concert inaugural podrem sentir el jove conjunt vocal i instrumental O vos Omnes, amb un programa barroc protagonitzat per Charpentier i amb la interpretació de l'oratori més influent de la seva època: La història de Jefté, de Carissimi. El concert estarà dirigit per Xavier Pastrana, director i fundador de l'Ensemble.

04.08.18 Josep Maria Colom: Amb el segon concert rebem la visita de Josep Maria Colom, un dels pianistes més reconeguts de la seva generació, amb un programa centrat en dos autors fonamentals en la històrica de l'instrument: Debussy -del qual commemorem el 100 aniversari de la seva mort- i Chopin, amb la interpretació de la seva segona sonata.

05.08.18 Anna Moliner i Jordi Domènech: En el seu tercer concert, La Pedra Parla 2018 canvia completament d'ambient amb un concert especialment pensat pel festival amb la meravellosa actriu i excel·lent soprano Anna Moliner, acompanyada per Jordi Domènech al piano i amb un programa desenfadat que evoluciona des de la música de Mozart fins al musical de Broadway..