tancar

Informa't, inspira't

Si vols visitar escenaris únics i gaudir de les activitats i novetats que ofereixen els principals equipaments patrimonials de Catalunya; si t'agrada conèixer el teu país i reviure la història amb els cinc sentits, dóna't d'alta al butlletí Informa't. Inspira't, en el què t'informarem periòdicament de les millors propostes del patrimoni cultural de Catalunya. Trobaràs moltes idees per inspirar-te!

+subscriure'm

Planifica't l'agenda

Música als monuments: La Pedra Parla a Vallbona de les Monges

22/07/2017
23/07/2017
Monestir Reial de Santa Maria de les Monges. C. Major s/n
Vallbona de les Monges
19.30 h / 22h / 12:30h
20 - 22€ anticipada / 22 - 25 € taquilla
Públic general
Espectacle
Als Monestirs Reials de Catalunya, mentre s’escolta la música, el sol entra esbiaixat canviant constantment l’escenari que veiem. Quan arriba la nit, la foscor guanya i tota la força es concentra en l’escenari. 22 i 23 de juliol.

22.07.16 Vespres d'Anardí: L'orquestra Vespres d'Arnadí, amb instruments originals i especialitzada en el barroc, aborda per primera vegada el repertori clàssic amb un recital d'àries i fragments instrumentals de Mitridate Rè di Ponto i d'Orfeo ed Euridice, de Mozart i Gluck, acompanyant el contratenor Jordi Domènech.

22.07.16 Mercè Pons i Quartet Alart: Mercè Pons dóna veu a la comunitat de monges a través d’un recull de textos que ens parlen del goig i els petits entrebancs quotidians, de la fundació del monestir i la seva relació amb l’entorn. Acompanya la veu de la Mercè el quartet de corda Alart.

23.07.16 Marta Mathéu i Albert Guinovart: Marta Mathéu ens proposa una vetllada amb algunes de les peces vocals més emblemàtiques d'Enric Granados com el conegut solo per a piano Allegro de concierto, acompanyades de peces d’autors com Grignon, Mompou, Toldrà i Serra, i els Valsos en homenatge a Granados del mateix pianista, Albert Guinovart.Més informació Cerca més activitats