Planifica't l'agenda

Música als monuments: La Pedra Parla a Vallbona de les Monges

22/07/2017
23/07/2017
Monestir Reial de Santa Maria de les Monges. C. Major s/n
Vallbona de les Monges
19.30 h / 22h / 12:30h
20 - 22€ anticipada / 22 - 25 € taquilla
Públic general
Espectacle
Als Monestirs Reials de Catalunya, mentre s’escolta la música, el sol entra esbiaixat canviant constantment l’escenari que veiem. Quan arriba la nit, la foscor guanya i tota la força es concentra en l’escenari. 22 i 23 de juliol.

22.07.16 Vespres d'Anardí: L'orquestra Vespres d'Arnadí, amb instruments originals i especialitzada en el barroc, aborda per primera vegada el repertori clàssic amb un recital d'àries i fragments instrumentals de Mitridate Rè di Ponto i d'Orfeo ed Euridice, de Mozart i Gluck, acompanyant el contratenor Jordi Domènech.

22.07.16 Mercè Pons i Quartet Alart: Mercè Pons dóna veu a la comunitat de monges a través d’un recull de textos que ens parlen del goig i els petits entrebancs quotidians, de la fundació del monestir i la seva relació amb l’entorn. Acompanya la veu de la Mercè el quartet de corda Alart.

23.07.16 Marta Mathéu i Albert Guinovart: Marta Mathéu ens proposa una vetllada amb algunes de les peces vocals més emblemàtiques d'Enric Granados com el conegut solo per a piano Allegro de concierto, acompanyades de peces d’autors com Grignon, Mompou, Toldrà i Serra, i els Valsos en homenatge a Granados del mateix pianista, Albert Guinovart.Més informació Cerca més activitats