Planifica't l'agenda

Patrimoni i natura de la Vall de Camprodon: una mirada en família al paisatge.

07/10/2017
La Roureda de Can Pascal.
Camprodon
De 10 a 13 hores
Activitat gratuïta. Grup mínim: 6 pax. Grup màxim: 15 pax. Reserves a 972 74 00 10 o a través del correu electrònic turisme@valldecamprodon.org (cal reservar 24 hores abans de l'activitat).
Públic general, Famílies, Grups
Visita guiada
La Roureda de Can Pascal, situada en el terme municipal de Camprodon, en els vessants del turó de la Rovira, és un bosc poc freqüent a Catalunya que compta amb una acurada protecció local i comarcal. L'espectacularitat dels seus roures de fulla gran amb destacats arbres centenaris, fan que sigui reconeguda pel seu elevat valor ecològic, forestal i paisatgístic.

Tot passejant per aquest bosc, un dels més especials de Catalunya, grans i petits aprendrem com interactuen en un mateix ecosistema els fongs, la flora i la fauna. Càmera en mà, descobrirem aquest bosc madur, d'arbres de grans diàmetres, alçada i longevitat: tota una reserva forestal amb una destacada funció ambiental i social.

L'activitat es fa a l'aire liure, pel que es recomana porta calçat còmode, aigua i càmera fotogràfica.
Per les condicions del clima pirinenc és recomanable dur sempre roba d'abric i per la pluja.

Cal reserva prèvia. Reserves a 972 74 00 10 o  a través del correu electrònic turisme@valldecamprodon.org (cal reservar 24 hores abans de l'activitat).Activitat oberta i gratuïta per famílies.Els menors han d'anar sempre acompanyats d'un adult de la família. Grup mínim: 6 pax. Grup màxim: 15 pax.
Reserva prèvia necessària

Més informació Cerca més activitats