tancar

Si vols visitar escenaris únics i gaudir de les activitats i novetats que ofereixen els principals equipaments patrimonials de Catalunya; si t'agrada conèixer el teu país i reviure la història amb els cinc sentits, dona't d'alta al butlletí Informa't. Inspira't, en el què t'informarem periòdicament de les millors propostes del patrimoni cultural de Catalunya. Trobaràs moltes idees per inspirar-te!

+subscriure'm

Planifica't l'agenda

Ruta: L'Estat català medieval i modern

16/09/2017
16/12/2017
Inici al vestíbul del Museu d'Història de Catalunya. Plaça de Pau Vila, 3
Barcelona
3r dissabte de mes a les 11.30 h. Propera data: 16 de setembre
9,5€ (inclou l'entrada al Museu). Consultar preu entrades reduïdes.
Públic general, Aficionats al patrimoni
Visita guiada

Més informació Cerca més activitats
L'itinerari ‘L’Estat català medieval i modern’ recorre els indrets que van acollir les principals institucions de poder entre els segles XIII i XVIII al Principat, que ens permetran retrobar-nos amb l’Estat que els catalans van construir al llarg de gairebé 700 anys (entre els segles XI i XVIII). Durant l'època medieval i moderna a Barcelona es van anar creant espais i edificis on s'exercia el poder i que el simbolitzaven. Ens fixarem en ells al llarg del recorregut i, de pas, repassarem l'estructura de la societat entre els segles XI i XVIII, les formes de poder i les principals institucions: El monarca i la Reial Audiència de Catalunya, Cort General de Catalunya i els estaments, Diputació del General i Consell de Cent, Districte administratiu i barri artesanal, Pla de Palau i Consolat de Mar.

Per realitzar l'activitat, és necessari inscriure's prèviament al telèfon 93 225 42 44 o a l'adreça electrònica mhcvisites.cultura@gencat.cat