tancar

Si vols visitar escenaris únics i gaudir de les activitats i novetats que ofereixen els principals equipaments patrimonials de Catalunya; si t'agrada conèixer el teu país i reviure la història amb els cinc sentits, dona't d'alta al butlletí Informa't. Inspira't, en el què t'informarem periòdicament de les millors propostes del patrimoni cultural de Catalunya. Trobaràs moltes idees per inspirar-te!

+subscriure'm

Planifica't l'agenda

Senyor dels Anells al Castell de Miravet

02/06/2018
03/06/2018
Castell de Miravet
Miravet
De 10 a 19 h
3,50 euros (normal), 2,50 euros (reduïda) i 1,50 euros (reduïda especial)
Públic general, Famílies
Altres
El Castell de Miravet (Ribera d’Ebre) es convertirà aquest cap de setmana en escenari de les conegudes aventures de la famosa saga de John R.R. Tolkien en la segona edició del ‘Senyor dels Anells al Castell de Miravet’, una proposta que vol apropar el públic més jove a un dels elements més destacats del patrimoni cultural de les Terres de l’Ebre.

Cerca més activitats
El programa d'activitats comptarà, entre altres al·licients, amb una recreació del saló del tron de Góndor a l’església del castell o una gimcana seguint la història del Senyor dels Anells. També hi haurà una exhibició d’esgrima, conta contes amb titelles, tallers d’escriptura èlfica, de goma EVA i d’objectes fets amb feltre. Les activitats es completaran amb la projecció d'un “fan film” sobre la història de Gollum.