tancar

Si vols visitar escenaris únics i gaudir de les activitats i novetats que ofereixen els principals equipaments patrimonials de Catalunya; si t'agrada conèixer el teu país i reviure la història amb els cinc sentits, dona't d'alta al butlletí Informa't. Inspira't, en el què t'informarem periòdicament de les millors propostes del patrimoni cultural de Catalunya.

Trobaràs moltes idees per inspirar-te!

+subscriure'm

Planifica't l'agenda

Visita al Palau de Maricel

03/12/2017
28/01/2018
Palau de Maricel. C/ Fonollar, s/n
Sitges
3, 10, 17, 24, 31 de desembre de 2017 i 7, 14, 21, 28 de gener de 2018. A les 11h (en anglès), a les 12h (en català) i a les 13h (en castellà).
Preu: 5€. Consulteu reduccions: http://museusdesitges.cat/ca/tarifes
Públic general, Famílies, Escoles, Grups, Aficionats al patrimoni
Visita guiada
El Palau de Maricel és un dels edificis més emblemàtics de Sitges. Integrat en el conjunt artístic i monumental de Maricel, també és conegut com Maricel de Terra, per diferenciar-lo del Museu, denominat també com a Maricel de Mar. El Saló d'Or, el Saló Blau, la Sala Capella, la Sala Vaixells, les terrasses o el claustre- des d'on hi ha una esplèndida panoràmica del Mediterrani- són els principals espais que estructuren el Palau. D'estil marcadament noucentista, les diferents sales es distingeixen per una decoració singular, que accentuen el seu caràcter.
Reserva prèvia necessària

Més informació Cerca més activitats