tancar

El 2018 celebrem l’Any Europeu del Patrimoni Cultural. Una oportunitat única per descobrir la riquesa i diversitat del nostre patrimoni. Monuments i jaciments, paisatges, festes i tradicions, coneixements transferits i expressions de la creativitat humana, col·leccions conservades i gestionades per museus, biblioteques i arxius. Tot un món per descobrir!

+info

Planifica't l'agenda

Visita al Palau de Maricel

03/12/2017
28/01/2018
Palau de Maricel. C/ Fonollar, s/n
Sitges
3, 10, 17, 24, 31 de desembre de 2017 i 7, 14, 21, 28 de gener de 2018. A les 11h (en anglès), a les 12h (en català) i a les 13h (en castellà).
Preu: 5€. Consulteu reduccions: http://museusdesitges.cat/ca/tarifes
Públic general, Famílies, Escoles, Grups, Aficionats al patrimoni
Visita guiada
Reserva prèvia necessària

Més informació Cerca més activitats
El Palau de Maricel és un dels edificis més emblemàtics de Sitges. Integrat en el conjunt artístic i monumental de Maricel, també és conegut com Maricel de Terra, per diferenciar-lo del Museu, denominat també com a Maricel de Mar. El Saló d'Or, el Saló Blau, la Sala Capella, la Sala Vaixells, les terrasses o el claustre- des d'on hi ha una esplèndida panoràmica del Mediterrani- són els principals espais que estructuren el Palau. D'estil marcadament noucentista, les diferents sales es distingeixen per una decoració singular, que accentuen el seu caràcter.