tancar

Si vols visitar escenaris únics i gaudir de les activitats i novetats que ofereixen els principals equipaments patrimonials de Catalunya; si t'agrada conèixer el teu país i reviure la història amb els cinc sentits, dona't d'alta al butlletí Informa't. Inspira't, en el què t'informarem periòdicament de les millors propostes del patrimoni cultural de Catalunya. Trobaràs moltes idees per inspirar-te!

+subscriure'm

Planifica't l'agenda

Visita guiada al Reial Monestir de Santes Creus

01/01/2018
31/12/2018
Reial Monestir de Santes Creus. Plaça Jaume el Just, s/n
Aiguamúrcia
Horari especial de Calçotada. Del 1 de febrer al 31 de març: dissabtes i diumenges a les 10:30, 12 i 16 h en català i a les 11 h i 12:30 h en castellà. De l'1 de febrer al 16 de març: dimarts a divendres a les 10:30 en català i a les 12 h en castellà
A consultar
Públic general, Famílies, Aficionats al patrimoni
Visita guiada

Cerca més activitats
A la riba del riu Gaià hi trobem el monestir de Santes Creus, el que va ser el centre d'una de les senyories monàstiques més extenses i influents de la Corona d'Aragó. Amb una arquitectura sòlida, greu i austera, l’abadia reflecteix el model canònic dels monestirs del Cister (juntament amb Vallbona de les Monges i Poblet). Visitar Santes Creus és reviure un temps en què la puresa i l’allunyament del món es concretaven en un punt ben ancorat a la terra.