tancar

Informa't, inspira't

Si vols visitar escenaris únics i gaudir de les activitats i novetats que ofereixen els principals equipaments patrimonials de Catalunya; si t'agrada conèixer el teu país i reviure la història amb els cinc sentits, dóna't d'alta al butlletí Informa't. Inspira't, en el què t'informarem periòdicament de les millors propostes del patrimoni cultural de Catalunya. Trobaràs moltes idees per inspirar-te!

+subscriure'm

Planifica't l'agenda

Visites arquitectòniques del Palau Güell

08/10/2017
Carrer Nou de la Rambla, 3-5 08001 Barcelona Tel.: (+34) 934 725 775 / (+34) 934 725 771 Fax: (+34) 934 725 772 Com arribar-hi El Palau Güell està situat al barri del Raval de la ciutat de Barcelona. Us proporcionem la informació necessària per arribar-hi amb facilitat: Amb transport públic: Amb metro: L'estació de metro més propera és la de Liceu, de la línia 3. Amb autobús: Les línies d’autobús següents tenen parada a prop del Palau Güell: Línies: 14, 59, 91, 120 i Barcelona Bus Turístic Amb FGC: Les línies següents de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya arriben fins a plaça de Catalunya: L6, L7, S1, S2, S5, S55
Barcelona
16h i 18 h
Cal fer la reserva prèviament per telèfon (934725775) o per correu electrònic (palauguell@diba.cat) especificant el nom, nombre de persones, data i hora desitjades. Aforament limitat per a 20 persones.
Públic general, Professionals, Aficionats al patrimoni
Visita guiada
Visita comentada a càrrec de Pau Carbó, que va se durant molt anys l'arquitecte-conservador del Palau Güell. Carbó ens proposa de fer una lectura arquitectònica d’aquest palau construït per Antoni Gaudí i inscrit a la llista de Patrimoni Mundial per la UNESCO. També coneixerem els detalls de la construcció d’aquest edifici a finals del segle XIX i de les restauracions que s’hi  han dut a terme. Alhora podrem dialogar sobre la tasca dels conservadors, les problemàtiques en que es troben i  els seus criteris d’intervenció i actuació.

 

Reserva prèvia necessària

Més informació Cerca més activitats
L'espai de la cavallerissa del Palau Güell. Montserrat Baldomà/Diputació de Barcelona.