25 anys de Schubertíades a Vilabertran | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Actualitat


1. Festival Schubertíada 2014 / 2. Quartet Casals

25 anys de Schubertíades a Vilabertran

Enguany, la programació es concentra del 17 d’agost al 3 de setembre 22.02.2017
Durant 25 anys, Vilabertran ha acollit cada estiu el Festival Schubertíada, la cita amb més projecció internacional que se celebra als monuments de Catalunya.  Durant aquest temps, la notable trajectòria del festival l’ha portat per un camí de creixement en nombre de concerts, repercussió, qualitat i varietat de perfils de públic.
 
Fins ara, la Schubertíada ha gaudit de 107 compositors en un total de 227 concerts de la mà de 14 directors, 60 cantants, 67 pianistes, 57 solistes d’altres instruments i 39 conjunts diferents (quartets, orquestres o cors).
 
Enguany, el Festival, que tindrà lloc a la Canònica de Santa Maria de Vilabertran (Alt Empordà) concentra la programació del 17 d’agost al 3 de setembre. Un total de 17 de concerts, entre els quals destaquen cinc recitals de lied i tres de piano, així com la integral dels Quartets de corda de Beethoven, que interpretarà el Quartet Casals en cinc concerts.
 
Han passat 101 anys des que un quartet català no interpretava un dels cims del Romanticisme musical: la integral dels quartets de corda de Beethoven. Aquest cicle històric, que posteriorment es presentarà a les capitals mundials de la música, podrà ser escoltat per primera vegada a la Schubertíada 2017.
 
Paral·lelament al programa central del Festival, hi haurà concerts familiarscicles de conferències i, per segon consecutiu, un cicle de cinema a la Filmoteca de Catalunya del Departament de Cultura. Consulta la programació completa de la Schubertíada 2017.
 
La informació sobre la venta d'entrades i abonaments la trobaràs al web del Festival. Hi haurà un abonament especial pel cicle de concerts del Quartet Casals, descomptes per adquirir packs d’entrades a la carta de tres a cinc concerts i descomptes exclusius per alguns col·lectius. 

Per a més informació: www.schubertiadavilabertran.cat