Aquest estiu, torna el Festival de Música de Santes Creus | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Actualitat

Aquest estiu, torna el Festival de Música de Santes Creus

Impulsat per la Fundació Música Solidària, dedica l’edició d’enguany a la Fundació Esclerosi Múltiple 01.06.2017
Aquest mes de juliol, torna el Festival de Música de Santes Creus, recuperant l’antic esdeveniment que durant anys es va celebrar al Reial Monestir. Impulsat per la Fundació Música Solidària i sota el títol  “Música, Solidaritat i compromís amb les persones i el territori”, oferirà una proposta musical dedicada a finalitats i entitats fortament arrelades a les comarques tarragonines.
 
En aquesta edició de la represa, els beneficis es destinaran a l’Hospital Provincial de dia Mas Sabater a Reus, que ajuda a millorar la qualitat de vida dels afectats de la província de Tarragona per l’esclerosi múltiple i altres malalties neuro-degeneratives.
 
El Festival constarà de 3 concerts, que tindran lloc els dies 1, 15 i 29 de juliol, a les 21.30h, a càrrec de prestigiosos intèrprets. Tots se celebraran en l’antic dormitori dels monjos, un espai amb extraordinària sonoritat, òptim per a fer-hi concerts.
 
El concert inaugural, amb una clara voluntat d’implicar el territori, anirà a càrrec del Cor i Orquestra de la Universitat Rovira i Virgili i del Cor i Orquestra UNESCO Barcelona sota la direcció de Gonçal Comellas, que interpretaran el Rèquiem de Mozart. El segon és un extraordinari concert amb obres de Beethoven -la cinquena simfonia i el concert per a piano i orquestra nº 5 “Emperador”-. Per últim, el concert de cloenda es dedica a obres de Bach, sota el títol “Concerts de Brandenburg”.
 
Compra d’entrades
 
Les entrades es poden adquirir online a El Corte Inglés (a la seva plataforma web i als centres comercials), a la plataforma web https://entradas.codetickets.com/entradas/fundaciomusicasolidaria i al mateix Monestir de Santes Creus el dia del concert.
 
El Festival compta amb la col·laboració de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura, la Diputació de Tarragona i Repsol.