Aquest mes, tens tres cites amb la recreació històrica | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Actualitat


Foto: Manel R Granell / Festival Tarraco Viva

Aquest mes, tens tres cites amb la recreació històrica

El Triumvirat Mediterrani a Empúries, la Fira Modernista de Terrassa i Tarraco Viva 03.05.2017
Aquest mes de maig podràs conèixer els rituals romans més destacats que es duien a terme davant de l’altar domèstic i en la intimitat de la casa a Empúries; gaudir d'un veritable passeig per una fàbrica de començaments del segle XX, a través dels espais de l'antiga fàbrica tèxtil del Vapor Aymerich, Amat i Jover, actual seu del mNACTEC; o fer d'autèntic legionari baiximperial a l'antiga Tarraco, entre moltes altres activitats!
 
  • Triumvirat Mediterrani (MAC Empúries, 6 i 7 de maig). En diversos escenaris de l’Escala, reviuràs el passat a través de diverses activitats que ens acostaran a la vida a l'antiguitat, visites guiades, tallers didàctics i infantils, lluita de gladiadors, tàctiques militars romanes, jornades gastronòmiques, mostra d'oficis artesanals o passeigs en barca.
  •  
  • Fira Modernista (mNACTEC, 13 i 14 de maig). El Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) obrirà les seves portes durant la Fira Modernista de Terrassa amb un programa lúdic que et portarà en un viatge en el temps: gaudiràs de passejades per les voltes de la teulada del museu, visites teatralitzades o fins i tot del casament dels gegantons modernistes.  
  •  
  • Tarraco Viva (Tarragona, del 15 al 28 de maig). Un esdeveniment cultural internacional dedicat i especialitzat en la divulgació històrica d’època romana. Podràs aprendre com funcionava l’Amfiteatre i qui eren realment els gladiadors, com treballaven els metges durant les Olimpíades, fer màscares gregues o assistir a concerts i lectures dramatitzades.