tancar

Si vols visitar escenaris únics i gaudir de les activitats i novetats que ofereixen els principals equipaments patrimonials de Catalunya; si t'agrada conèixer el teu país i reviure la història amb els cinc sentits, dona't d'alta al butlletí Informa't. Inspira't, en el què t'informarem periòdicament de les millors propostes del patrimoni cultural de Catalunya.

Trobaràs moltes idees per inspirar-te!

+subscriure'm

Actualitat


Foto: Manel R Granell / Festival Tarraco Viva

Aquest mes, tens tres cites amb la recreació històrica

El Triumvirat Mediterrani a Empúries, la Fira Modernista de Terrassa i Tarraco Viva 03.05.2017
Aquest mes de maig podràs conèixer els rituals romans més destacats que es duien a terme davant de l’altar domèstic i en la intimitat de la casa a Empúries; gaudir d'un veritable passeig per una fàbrica de començaments del segle XX, a través dels espais de l'antiga fàbrica tèxtil del Vapor Aymerich, Amat i Jover, actual seu del mNACTEC; o fer d'autèntic legionari baiximperial a l'antiga Tarraco, entre moltes altres activitats!
 
  • Triumvirat Mediterrani (MAC Empúries, 6 i 7 de maig). En diversos escenaris de l’Escala, reviuràs el passat a través de diverses activitats que ens acostaran a la vida a l'antiguitat, visites guiades, tallers didàctics i infantils, lluita de gladiadors, tàctiques militars romanes, jornades gastronòmiques, mostra d'oficis artesanals o passeigs en barca.
  •  
  • Fira Modernista (mNACTEC, 13 i 14 de maig). El Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) obrirà les seves portes durant la Fira Modernista de Terrassa amb un programa lúdic que et portarà en un viatge en el temps: gaudiràs de passejades per les voltes de la teulada del museu, visites teatralitzades o fins i tot del casament dels gegantons modernistes.  
  •  
  • Tarraco Viva (Tarragona, del 15 al 28 de maig). Un esdeveniment cultural internacional dedicat i especialitzat en la divulgació històrica d’època romana. Podràs aprendre com funcionava l’Amfiteatre i qui eren realment els gladiadors, com treballaven els metges durant les Olimpíades, fer màscares gregues o assistir a concerts i lectures dramatitzades.