Arriba la 3a edició de 'Nadal al Museu' | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Actualitat

Arriba la 3a edició de 'Nadal al Museu'

La iniciativa omple d'activitats els museus de la Xarxa de Museus de Girona 11.12.2017
Fins al 7 de gener, els 26 museus que integren la Xarxa de Museus de les Comarques de Girona s’uneixen de nou en la 3ª edició de 'Nadal al Museu' per oferir una àmplia oferta d’activitats familiars.
 
Sota el lema “Aquest Nadal la teva aventura comença al Museu”, s’organitzaran tallers infantils, casals de Nadal, pessebres, audicions de música, jocs i diverses activitats per descobrir tot el patrimoni museogràfic.
 
Enguany els museus oferiran una activitat conjunta als seus visitants: un repte on els més petits hauran de cercar les quatre estrelles del Nadal que s'han perdut a les instal·lacions dels museus. Per a fer-ho, disposaran d'un antifaç, que els convertirà en els superherois i les superheroïnes dels museus. Un cop hagin aconseguit la seva missió, els nens rebran un premi directe.
 
Al revers de l'antifaç, les famílies trobaran un codi secret, que podran introduir al web www.nadalalmuseu.com per a participar en el sorteig d'una tauleta digital i passis familiars anuals per a visitar tots els museus de la Xarxa durant un any
 
Un cop finalitzada la iniciativa, les persones guanyadores s'anunciaran al mateix web. A més, l'esdeveniment també serà present a les xarxes socials amb el hashtag #NadalalMuseu
 
Cada museu ha preparat també una activitat exclusiva per a fer en família durant aquest període vacacional. A més de la recerca de les quatre estrelles, els nens podran participar en tallers i activitats sobre decoració nadalenca, cuinar plats típics d'aquestes festes, fabricar les seves pròpies joguines, fer els fanalets de Reis o gaudir de recitals de contes de Nadal, entre moltes altres activitats.
 
Més informació: www.nadalalmuseu.com