Celebrem la Setmana Internacional dels Arxius amb una seixantena d’activitats per descobrir-los | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Actualitat

Celebrem la Setmana Internacional dels Arxius amb una seixantena d’activitats per descobrir-los

Consulta totes les propostes a l’agenda en línia 03.06.2019
Del 3 al 9 de juny, els arxius catalans donen el tret de sortida a la celebració de la Setmana Internacional dels Arxius amb una seixantena d’activitats per a tots els públics.
 
Aquesta commemoració, que se celebra arreu del món, té com a principal objectiu conscienciar la ciutadania sobre la importància dels arxius i la singularitat dels documents que s’hi conserven, sensibilitzar els dirigents sobre els beneficis de la gestió documental per al bon govern i el desenvolupament, sensibilitzar el sector públic i privat de la necessitat de preservar els arxius a llarg termini i facilitar-ne l’accés, i promoure i millorar la imatge dels arxius mundialment.
 
Entre les propostes que els arxius catalans han preparat per aquesta setmana destaquen les exposicions, cursos, conferències, jornades de portes obertes o tallers. Consulta l’agenda en línia a patrimoni.gencat.cat/ca/SIA2019.