El dies 1 i 2 d'octubre, vine a conèixer els ibers! | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Actualitat

El dies 1 i 2 d'octubre, vine a conèixer els ibers!

Ja és aquí el 16è Cap de Setmana Ibèric ple d’activitats gratuïtes 20.09.2016
Ausetans, cessetans, ilercavons, ilergets, indigets... Són un conjunt de pobles que autors clàssics com Aviè o Estrabó van identificar com a ibers. Voleu saber com vivien, amb qui comercialitzaven o què menjaven? Quines regions van habitar o com eren les seves cases? I quines aportacions van fer a la nostra cultura? No us perdeu el 16è Cap de Setmana Ibèric els dies 1 i 2 d’octubre!

Un total de 23 jaciments d’arreu de Catalunya participen en aquesta proposta que us permetrà acostar-vos a la cultura ibera: Ullastret o Castell a l’Empordà, Olèrdola o Font de la Canya a l’Alt Penedès, El Molí d’Espígol o Els Estinclells a l’Urgell, El Castell de Puigcastellet o l’Esquerda a Osona... Busqueu el vostre jaciment i no us perdeu les nombroses activitats que han preparat.

Preneu nota doncs i reserveu-vos els dies 1 i 2 d’octubre pels ibers. Durant tot el cap de setmana podreu conèixer aquesta tribu a través de moltes activitats pensades per a totes les edats. El tema d’aquest any girarà entorn al comerç fa 2.300 anys.

Descarrega’t aquí el programa complet d’activitats.

Compartiu les vostres experiències durant aquests dos dies a través de Twitter amb el hashtag #csi_ibers, on podreu seguir també la programació, i d'Instagram, sempre a través del hashtag #csi_ibers.