El futur de la cultura catalana i el seu espai en el món, a debat | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Actualitat

El futur de la cultura catalana i el seu espai en el món, a debat

El simposi “La cultura que ve” reunirà pensadors i gestors culturals de primer nivell vinguts d’arreu del món 20.03.2017
El proper dijous 23 i el divendres 24 de març tindrà lloc el simposi “La cultura que ve”, que el Departament de Cultura organitza per tal de debatre i analitzar el futur de la cultura catalana i el seu espai en el món. La jornada compta amb la col·laboració de la Fundació Joan Miró, que acollirà l’esdeveniment.
 
Durant els dos dies de les jornades, es vol obrir un debat públic sobre quatre grans àmbits que incideixen en l’univers de la cultura: “La cultura i les empreses creatives”, “La dimensió social de la cultura”, “La cultura i la tradició” i “Com ens veuen des del món”.
 
Per parlar i reflexionar sobre aquests temes, participaran en el simposi pensadors i gestors de l’àmbit cultural de primer nivell, vinguts d’arreu del món, com el director del Festival Sónar, Ricard Robles; el director editorial de Taschen, Julius Wiedemann; la filòsofa i directora de recerca del Centre National de la Recherche Scientifique (CNRS) de París; el poeta i crític literari, Sam Abrams; o el director de l’Smithsonian Center for Folklife and Cultural Heritage, Michael Mason.
 
Consulta el programa i inscriu-te.