“El lloc dels fets”, un viatge televisiu a través de la història | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Actualitat

Imatges del rodatge d'"El lloc dels fets" al Castell de Miravet (Agencia Catalana del Patrimoni Cultural)

“El lloc dels fets”, un viatge televisiu a través de la història

Una producció de TV3 que compta amb la col•laboració de patrimoni.gencat 29.06.2016
El poblat ibèric d’Ullastret, el Castell de Miravet, el Monestir Reial de Santes Creus, Sant Pere de Rodes o Tàrraco es converteixen en els singulars escenaris d'“El lloc dels fets”, la nova producció de TV3 que compta amb la col·laboració de l’Agencia Catalana del Patrimoni Cultural.
 
La producció, que es troba encara en fase de rodatge, es basa en la descoberta d’esdeveniments de caràcter històric com traïcions, estafes, crims, secrets, obsessions o venjances que van passar a tretze llocs concrets d’arreu de Catalunya. Presentats per Marc de las Heras, amb l’ajuda d’historiadors i especialistes que ajuden a resoldre les pistes, els diferents capítols guien a l’espectador a través de la història amb recreacions de personatges i d’ambients.
 
El lloc dels fets” és una producció de TV3 i Createl en col·laboració amb l’Agencia Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura i l’Agència Catalana de Turisme del Departament d’Empresa i Coneixement, juntament amb les Diputacions catalanes.
 
L’emissió està prevista per al 2017 i comptarà amb una plataforma per a dispositius mòbils que permetrà realitzar visites immersives per viure de més a prop l’experiència de la història.