El MNAC inaugura la nova presentació de la col·lecció d’art del Renaixement i barroc | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Actualitat


Museu Nacional d'Art de Catalunya (Josep Giribet / Department de Cultura)

El MNAC inaugura la nova presentació de la col·lecció d’art del Renaixement i barroc

Permet al visitant descobrir unes 210 obres dels segles XVI a XIX des d’una nova perspectiva 24.01.2018
El Museu Nacional d’Art de Catalunya inaugura avui la nova presentació de la col·lecció de Renaixement i barroc. Una remodelació que permetrà al visitant descobrir unes 210 obres dels segles XVI a XIX des d’una nova perspectiva: pintures, estampes i dibuixos, escultures, arts decoratives i un interessant fons bibliogràfic.

Acompanyen a les obres un gran nombre de cartel·les comentades, textos d’àmbit i càpsules expositives. A més, els elements gràfics de les sales es complementaran amb recursos al web del museu amb l’objectiu de complementar i enriquir la visita.

La col·lecció s’ha revisat en profunditat, reflectint les darreres investigacions i donant a conèixer algunes noves contribucions. La nova presentació permet fer visible el llegat Cambó i la Col·lecció Thyssen-Bornemisza, integrades al nou discurs. Ambdues col·leccions aporten el contrapunt internacional a les obres catalanes i espanyoles del fons.

Per celebrar l'apertura de la col·lecció, el museu ha organitzat diverses activitats al voltant d'aquesta col·lecció. Consulta-les.

Més informació