tancar

Si vols visitar escenaris únics i gaudir de les activitats i novetats que ofereixen els principals equipaments patrimonials de Catalunya; si t'agrada conèixer el teu país i reviure la història amb els cinc sentits, dona't d'alta al butlletí Informa't. Inspira't, en el què t'informarem periòdicament de les millors propostes del patrimoni cultural de Catalunya.

Trobaràs moltes idees per inspirar-te!

+subscriure'm

Actualitat


Museu Nacional d'Art de Catalunya (Josep Giribet / Department de Cultura)

El MNAC inaugura la nova presentació de la col·lecció d’art del Renaixement i barroc

Permet al visitant descobrir unes 210 obres dels segles XVI a XIX des d’una nova perspectiva 24.01.2018
El Museu Nacional d’Art de Catalunya inaugura avui la nova presentació de la col·lecció de Renaixement i barroc. Una remodelació que permetrà al visitant descobrir unes 210 obres dels segles XVI a XIX des d’una nova perspectiva: pintures, estampes i dibuixos, escultures, arts decoratives i un interessant fons bibliogràfic.

Acompanyen a les obres un gran nombre de cartel·les comentades, textos d’àmbit i càpsules expositives. A més, els elements gràfics de les sales es complementaran amb recursos al web del museu amb l’objectiu de complementar i enriquir la visita.

La col·lecció s’ha revisat en profunditat, reflectint les darreres investigacions i donant a conèixer algunes noves contribucions. La nova presentació permet fer visible el llegat Cambó i la Col·lecció Thyssen-Bornemisza, integrades al nou discurs. Ambdues col·leccions aporten el contrapunt internacional a les obres catalanes i espanyoles del fons.

Per celebrar l'apertura de la col·lecció, el museu ha organitzat diverses activitats al voltant d'aquesta col·lecció. Consulta-les.

Més informació