El Museu d’Art de Girona celebra aquest dissabte la 8a edició del Dia del Visitant | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Actualitat

El Museu d’Art de Girona celebra aquest dissabte la 8a edició del Dia del Visitant

30 activitats gratuïtes en una jornada de portes obertes en què el visitant és el protagonista 28.06.2017
El dissabte 1 de juliol, el Museu d’Art de Girona celebra la 8a edició del Dia del Visitant, una jornada de portes obertes en què el visitant és el gran protagonista.
 
Amb aquesta proposta, el m’dA es proposa canviar la percepció que els museus són entitats intemporals i estàtiques oferint al visitant l’oportunitat d’acostar-s’hi i explicar històries individuals i col·lectives des d’òptiques molt diverses, tot prenent com a inspiració les mateixes col·leccions del Museu.
 
Al llarg del dia, des de les 10 h del matí fins a les 12 h de la nit, es podrà gaudir d’una àmplia oferta d’activitats (visites guiades, activitats artístiques, jocs infantils, concerts i d’altres) que tindran als visitants com a nucli central.
 
En aquesta vuitena edició del Dia del Visitant, assistents i participants parlaran d’allò que és essencial per al desenvolupament integral de la persona, per la cerca del bé comú i per una relació respectuosa amb la natura.
 
Consulta la programació.