El patrimoni cultural català al Mercat d’Escapades | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Actualitat

El patrimoni cultural català al Mercat d’Escapades

Del 26 al 28 de maig al Passeig Lluís Companys de Barcelona 25.05.2017
Del 26 al 28 de maig, el Departament de Cultura participa en el Mercat d’Escapades presentant el ric patrimoni cultural català gestionat per l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural.

A la fira, que té lloc al Passeig Lluís Companys de Barcelona, hi trobaràs informació dels 38 monuments i jaciments arqueològics, 5 museus i 4 rutes culturals que conformen un conjunt d’experiències imprescindibles per conèixer una part molt important del patrimoni cultural de Catalunya, reflex de la història del país i un recurs turístic de primer ordre.

Per facilitar l’accés a tota la informació, el Mercat d’Escapades, en el qual hi participen més d’un centenar d’empreses diferents, s’ha dividit en quatre zones en funció dels productes que s’hi ofereixen: activitats a la natura; arts i cultura, gastronomia i enoturisme; i vacances en família. A més, hi ha un espai on s’oferiran diverses activitats.

Aquells que vulguin acostar-se al patrimoni cultural català poden participar al ‘Taller de pintura creativa amb elements naturals’ que organitza el Museu d’Art de Girona (divendres 26 a les 16 h) i ‘Escola de Templers’, del Museu d’Història de Catalunya (dissabte 27 a les 16 h).

Per a més informació podeu consultar el web: http://escasateva.catalunya.com/mercat-escapades/