Els divendres d’agost, gaudeix de les propostes dels Capvespres a la Cartoixa d’Escaladei | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Actualitat

Els divendres d’agost, gaudeix de les propostes dels Capvespres a la Cartoixa d’Escaladei

Visites guiades, cinefòrum i música en aquest imponent monument 02.08.2017
Durant tres divendres d’agost, la Cartoixa d’Escaladei proposa diferents activitats sota el títol Capvespres a la Cartoixa per gaudir de les nits d’estiu en aquest imponent monument ubicat als peus de la serralada de Montsant
 
  • Divendres 4 d’agost a les 20 h: "Escaladei, la vida cartoixana" és una visita per la Cartoixa d’Escaladei, a càrrec d’Ezequiel Gort, per conèixer com era la cartoixa i la visa quotidiana dels monjos que hi vivien.
  •  
  • Divendres 18 d’agost, a les 20  h: Cinefòrum, a càrrec de Josep Maria Mallarach amb la pel·lícula Bab’ Aziz, el savi sufí, dirigida per Nacer Khemir, autor també del guió basat en poesia mística i sentències cèlebres de quatre grans mestres espirituals sufís.
  •  
  • Divendres 25 d’agost, a les 20 h: Vesprada amb Shubert, una proposta musical del grup ReBLa’T. Shubert va compondre un quintet en una estada a l’Estíria que està constituït per cinc moviments, cadascun amb personalitat  i essència pròpia. La presentació que en fa el grup ReBLa’T vol donar significació a aquests moviments per separat, amb la intenció de què es gaudeixi d’una música magistral.
 
El cicle d’activitats Capvespres a la cartoixa d’Escaladei és una proposta cultural organitzada per l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura amb col·laboració amb l’Ajuntament de Morera de Montsant, la Diputació de Tarragona i el Parc Natural de la Serra de Montsant amb l’objectiu de donar a conèixer el patrimoni cultural català, fer-lo visible, dinamitzar-lo i apropar-lo a la ciutadania i al món local.

Per a més informació, consulta l'agenda