tancar

Si vols visitar escenaris únics i gaudir de les activitats i novetats que ofereixen els principals equipaments patrimonials de Catalunya; si t'agrada conèixer el teu país i reviure la història amb els cinc sentits, dona't d'alta al butlletí Informa't. Inspira't, en el què t'informarem periòdicament de les millors propostes del patrimoni cultural de Catalunya. Trobaràs moltes idees per inspirar-te!

+subscriure'm

Actualitat

Els divendres d’agost, gaudeix de les propostes dels Capvespres a la Cartoixa d’Escaladei

Visites guiades, cinefòrum i música en aquest imponent monument 02.08.2017
Durant tres divendres d’agost, la Cartoixa d’Escaladei proposa diferents activitats sota el títol Capvespres a la Cartoixa per gaudir de les nits d’estiu en aquest imponent monument ubicat als peus de la serralada de Montsant
 
  • Divendres 4 d’agost a les 20 h: "Escaladei, la vida cartoixana" és una visita per la Cartoixa d’Escaladei, a càrrec d’Ezequiel Gort, per conèixer com era la cartoixa i la visa quotidiana dels monjos que hi vivien.
  •  
  • Divendres 18 d’agost, a les 20  h: Cinefòrum, a càrrec de Josep Maria Mallarach amb la pel·lícula Bab’ Aziz, el savi sufí, dirigida per Nacer Khemir, autor també del guió basat en poesia mística i sentències cèlebres de quatre grans mestres espirituals sufís.
  •  
  • Divendres 25 d’agost, a les 20 h: Vesprada amb Shubert, una proposta musical del grup ReBLa’T. Shubert va compondre un quintet en una estada a l’Estíria que està constituït per cinc moviments, cadascun amb personalitat  i essència pròpia. La presentació que en fa el grup ReBLa’T vol donar significació a aquests moviments per separat, amb la intenció de què es gaudeixi d’una música magistral.
 
El cicle d’activitats Capvespres a la cartoixa d’Escaladei és una proposta cultural organitzada per l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura amb col·laboració amb l’Ajuntament de Morera de Montsant, la Diputació de Tarragona i el Parc Natural de la Serra de Montsant amb l’objectiu de donar a conèixer el patrimoni cultural català, fer-lo visible, dinamitzar-lo i apropar-lo a la ciutadania i al món local.

Per a més informació, consulta l'agenda