tancar

Si vols visitar escenaris únics i gaudir de les activitats i novetats que ofereixen els principals equipaments patrimonials de Catalunya; si t'agrada conèixer el teu país i reviure la història amb els cinc sentits, dona't d'alta al butlletí Informa't. Inspira't, en el què t'informarem periòdicament de les millors propostes del patrimoni cultural de Catalunya.

Trobaràs moltes idees per inspirar-te!

+subscriure'm

Actualitat

Els museus, biblioteques i arxius celebren la Diada de Sant Jordi!

Jornades de portes obertes i activitats especials per gaudir de la festa de la rosa i el llibre 20.04.2017
Els museus, les biblioteques i els arxius de la Generalitat de Catalunya se sumen a la celebració de la Diada de Sant Jordi amb l’organització d’activitats especials, entre les quals destaquen conferències, presentacions de llibres, jornades de portes obertes, recitals de música i poesia, activitats familiars, etc.
 
Biblioteques
  • Revetlla de Sant Jordi (divendres 21 d’abril): una convocatòria festiva, participativa, amb activitats culturals per a tothom al voltant de la lectura i les biblioteques. Més de 140 biblioteques d’arreu de Catalunya han programat més de 200 activitats.
  • - Portes obertes a la Biblioteca de Catalunya (diumenge 23 de 10 h a 15 h): portes obertes i visites guiades cada 10 minuts, visites a les exposicions temporals, mostres de fons de la BC i concerts cada mitja hora de pianola a la Sala de Llevant.
 
Museus
 
A més de la jornada de portes obertes, s’han organitzat les següents activitats:
 
Arxius
  • - AC Maresme (22 d’abril a les 10.30 h): Inauguració de l’exposició de documents significatius i curiosos del fons municipal de Sant Vicenç de Montalt conservats a l’Arxiu Comarcal del Maresme.
  • - AC Ripollès (22 d’abril a les 18 h): Presentació del llibre Ripoll. Desaparegut,  d'Antoni Llagostera.
  • - AC Baix Penedès (23 d’abril a les 9 h): Presentació de l’exposició “La sardana al Vendrell. Dels orígens a la difusió internacional d’un símbol. 70è aniversari dels Dansaires del Penedès”
  • - AC Conca de Barberà (24 d’abril a les 20 h): Conferència “Castells i muralles com a elements de defensa”.