Empúries organitza aquest dissabte una nova edició de Familiaria & Gastrokids | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Actualitat

Empúries organitza aquest dissabte una nova edició de Familiaria & Gastrokids

Actuarà el grup musical SP3 del Club Super 3 18.07.2017
El jaciment d’Empúries celebra el dissabte 22 de juliol la segona edició de Familiaria & Gastrokids, el dia de la cultura en família al conjunt arqueològic, després de la bona acollida que va tenir l'any passat i en la que van participar prop d’un miler de persones. Amb aquesta proposta cultural, lúdica i gastronòmica, el Museu d’Arqueologia de Catalunya vol apropar les famílies, en especial els infants al conjunt arqueològic.
 
D’entre les activitats més destacades d’aquesta segona edició destaca el concert del grup musical SP3 del Club Super3, a l'àgora grega d'Empúries. A més de les visites teatralitzades al jaciment, els assistents podran gaudir d’un espectacle de titelles romans de la companyia Genovesa de Teatre, així com d’una activitat de contacontes inspirada en la mitologia antiga.
 
S’organitzaran diversos tallers relacionats amb l’antiguitat com els d'ungüents, d’arqueologia, d’escriptura antiga o policromia, i es podrà participar en un taller de ceràmica antiga i cuita en un forn tradicional a càrrec de Terrafoc. També serà possible realitzar passejades en biga romana (carro amb dos cavalls), organitzades per la companyia d’espectacles històrics Drakònia.
 
Familiaria 2017 incorpora igualment les activitats del Gastrokids, organitzades des del restaurant El Molí de l’Escala en el marc del festival Gastromusical. Dins d’aquestes activitats es programaran tallers de cuina per a nens amb les Cuineres de Sils, tallers d’empotar anxoves amb Anxoves de l’Escala, una activitat relacionada amb el Projecte Sèpia i tallers de recuperació de cançons tradicionals.
 
Tota la informació de la jornada al web: www.mac.cat/Seus/Empuries