Es lliuren els premis a les millors fotografies de l’EFIM 2017 | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Actualitat

27.10.2017

Es lliuren els premis a les millors fotografies de l’EFIM 2017

Han participat 714 alumnes que han presentat més de 1000 fotografies
Un any més, l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Department de Cultura lliura els premis de l’Experiència Fotogràfica Internacional de Monuments (#EFIM2017), el concurs de fotografia i patrimoni adreçat als joves amb l’objectiu d’apropar-los al patrimoni monumental, per tal que el coneguin, el valorin i el gaudeixin.

714 alumnes procedents de 32 escoles de tot el territori que han publicat al perfil oficial @efim.cat d’Instagram més de 1000 fotografies. El jurat, format per fotògrafs especialistes en patrimoni i tècnics d’educació dels departaments de Cultura i Ensenyament, ha escollit 10 treballs guanyadors i 20 de finalistes. Les 10 fotografies guanyadores destaquen per l’atractiu del monument triat, pels seus valors formals (enquadrament i composició) així com per la creativitat i continguts textuals.

Tant guanyadors com finalistes rebran un passi anual per visitar gratuïtament els museus, monuments i jaciments de la Generalitat de Catalunya i gaudiran d’una masterclass de fotografia de patrimoni arquitectònic. Els guanyadors viatjaran el mes de desembre a Estrasburg per assistir a la cerimònia de lliurament de diplomes que se celebrarà al Palau d’Europa, seu del Consell d’Europa.

Per la seva banda, les escoles dels 10 alumnes guanyadors, podran triar dues activitats educatives als equipaments patrimonials de la Generalitat per al nou curs 2017-2018, com a premi per haver fomentat la participació del seu alumnat en aquest concurs.

Consulta la galeria fotogràfica dels guanyadors i dels finalistes #EFIM2017.