tancar

Si vols visitar escenaris únics i gaudir de les activitats i novetats que ofereixen els principals equipaments patrimonials de Catalunya; si t'agrada conèixer el teu país i reviure la història amb els cinc sentits, dona't d'alta al butlletí Informa't. Inspira't, en el què t'informarem periòdicament de les millors propostes del patrimoni cultural de Catalunya.

Trobaràs moltes idees per inspirar-te!

+subscriure'm

Actualitat

 Museu Víctor Balaguer

Es posa en marxa el #ticketmuseumvng, l’entrada conjunta pels museus de Vilanova i la Geltrú

Té com a objectiu difondre conjuntament el ric patrimoni museístic de la ciutat 26.04.2017
El proper 18 de maig, Dia Internacional dels Museus, es posarà en marxa el #ticketmuseumsvng, el tiquet dels museus de Vilanova i la Geltrú que permetrà l'entrada a tots els equipaments de la ciutat pel preu reduït de 10 euros.
 
Tindrà una validesa de 6 mesos des de la seva adquisició i es podrà adquirir a tots els museus de la ciutat i a les oficines de turisme de Vilanova i la Geltrú.
 
El tiquet, que permetrà visitar els 7 equipaments de la ciutat, té com a objectiu difondre conjuntament el ric patrimoni museístic de la ciutat per explicar la història de Vilanova i la Geltrú i de les grans famílies que havien viscut a la ciutat, com els Papiol o els Cabanyes.

El tiquet ha estat impulsat des de l'Ajuntament i hi estan implicats 7 museus: Museu Víctor Balaguer, Museu Romàntic Can Papiol, Torre Blava - Espai Guinovart, Espai Far, Centre d'Art Contemporani La Sala, CIRMAC (Masia d'en Cabanyes) i el Museu del Ferrocarril de Catalunya.