Es posa en marxa el #ticketmuseumvng, l’entrada conjunta pels museus de Vilanova i la Geltrú | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Actualitat

 Museu Víctor Balaguer

Es posa en marxa el #ticketmuseumvng, l’entrada conjunta pels museus de Vilanova i la Geltrú

Té com a objectiu difondre conjuntament el ric patrimoni museístic de la ciutat 26.04.2017
El proper 18 de maig, Dia Internacional dels Museus, es posarà en marxa el #ticketmuseumsvng, el tiquet dels museus de Vilanova i la Geltrú que permetrà l'entrada a tots els equipaments de la ciutat pel preu reduït de 10 euros.
 
Tindrà una validesa de 6 mesos des de la seva adquisició i es podrà adquirir a tots els museus de la ciutat i a les oficines de turisme de Vilanova i la Geltrú.
 
El tiquet, que permetrà visitar els 7 equipaments de la ciutat, té com a objectiu difondre conjuntament el ric patrimoni museístic de la ciutat per explicar la història de Vilanova i la Geltrú i de les grans famílies que havien viscut a la ciutat, com els Papiol o els Cabanyes.

El tiquet ha estat impulsat des de l'Ajuntament i hi estan implicats 7 museus: Museu Víctor Balaguer, Museu Romàntic Can Papiol, Torre Blava - Espai Guinovart, Espai Far, Centre d'Art Contemporani La Sala, CIRMAC (Masia d'en Cabanyes) i el Museu del Ferrocarril de Catalunya.