Garrotxa Cultour, 15 noves propostes per descobrir el patrimoni de la Garrotxa | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Actualitat

Imatge del pont de Besalú - Foto: Jordi Armengol (Flickr CC BY 2.0)

Garrotxa Cultour, 15 noves propostes per descobrir el patrimoni de la Garrotxa

L’APP et proposa diversos recorreguts i et proporciona detalls i informació de cada punt 03.05.2016
Ara pots descobrir la Garrotxa al teu ritme amb la nova APP Garrotxa Cultour, una eina que et guiarà pels racons més destacats de la comarca a través de 15 propostes temàtiques. Amb la majoria de rutes recorreràs el patrimoni de la Garrotxa a través diversos municipis i coneixeràs més de 200 indrets d’un gran interès històric, natural i cultural com ermites, ponts i altres edificis singulars.
 
L’APP Garrotxa Cultour et proposa diferents recorreguts i et proporciona detalls i informació de cada punt: dades històriques, fotografies, vídeos o jocs perquè els més petits puguin conèixer el patrimoni jugant. Entre les 15 rutes hi ha propostes com El Camí de Sant Jaume, Ruta Medieval, Els volcans d’Olot, La via romana o La Garrotxa modernista.
 
Aquesta és una nova iniciativa conjunta entre Turisme Garrotxa, el Consell Comarcal de la Garrotxa i els ajuntaments de tota la comarca que té com a objectiu potenciar l’oferta de turisme de natura i cultura de la Garrotxa. En una aposta pel turisme responsable, aquesta nova iniciativa vol convertir la comarca en una smart destination per a fomentar la interacció del visitant amb el seu entorn a través del coneixement i la conservació.
 
Descarrega’t gratuïtament l’APP per Android i iOS.