Ja coneixem els guanyadors del concurs fotogràfic EFIM 2016 | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Actualitat

Algunes de les fotografies guanyadores del concurs EFIM 2016 (Agència Catalana del Patrimoni Cultural)

Ja coneixem els guanyadors del concurs fotogràfic EFIM 2016

Hi han participat més de 200 alumnes de 23 centres educatius d’arreu de Catalunya 23.09.2016
Ahir a la tarda, al Palau Moja, es van lliurar els premis del concurs Experiència Fotogràfica Internacional dels Monuments (EFIM) 2016, el punt de trobada dels joves amb el patrimoni cultural. Hi han participat més de 200 alumnes, d’entre 12 i 20 anys, estudiants de secundària, batxillerat i cicles formatius, procedents de 23 centres educatius de l’àmbit català.
 
El jurat, format per fotògrafs especialistes en patrimoni i responsables de comunicació, educació i gestió de monuments de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, va escollir 10 treballs guanyadors i 20 de finalistes. L’edició d’enguany, que utilitzava per primera vegada la plataforma d’Instagram, ha premiat els treballs que destacaven pel potencial del conjunt de la imatge i del relat a l’hora d’interpretar un element patrimonial.
 
Els alumnes guanyadors pertanyen a l’IES Gabriel Ferrater i Soler, INSS Dolors Mallafré i Ros, Institut Salvador Vilaseca, Institut Investigador Blanxart, Col·legi Sant Pau Apòstol i FEDAC Sant Andreu. Els joves podran gaudir d’una ruta fotogràfica de patrimoni i paisatge a la Vall de Boí, d’una masterclass de fotografia de patrimoni arquitectònic conduïda per un fotògraf professional, i d’un passi anual per visitar els museus, monuments i jaciments de la Generalitat.
 
A més, les escoles amb alumnes premiats podran triar dues activitats educatives als equipaments patrimonials de la Generalitat per al nou curs 2016-2017, per haver fomentat la participació del seu alumnat en aquest concurs.
 
Entra a la galeria fotogràfica dels guanyadors i a la dels finalistes.