Ja és aquí la Setmana del Turisme Industrial: descobrim 'Com es fan les coses' | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Actualitat

Ja és aquí la Setmana del Turisme Industrial: descobrim 'Com es fan les coses'

Del 4 al 12 de novembre museus, centres d’interpretació i empreses oferiran gairebé un centenar d’activitats arreu del territori 03.11.2017
La Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC) organitza enguany la segona edició de la Setmana del Turisme Industrial, una oportunitat de viure el patrimoni industrial de Catalunya des d’una òptica nova.
 
Entre els dies 4 i 12 de novembre, museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses obren les seves portes al públic, amb gairebé un centenar d’activitats, perquè els visitants puguin descobrir de primera mà com es fan les coses.
 
El Bus a Cegues
 
Un any més, l’activitat estrella de la Setmana del Turisme Industrial és el recorregut sorpresa del Bus a Cegues. El dissabte 4 de novembre, el bus de la XATIC realitzarà cinc rutes diferents, de les quals l’únic que podran saber els participants és el nom de la ruta, l’hora de sortida i d’arribada.
 
La Cuina de la Memòria
 
Enguany, com a tancament de la jornada, el diumenge 12 de novembre, se celebrarà per primera vegada l’activitat “La Cuina de la Memòria”, a la qual hi participaran diversos municipis de la xarxa.
 
L’activitat té com a objectiu descobrir al públic el patrimoni gastronòmic vinculat a la tradició industrial. Els municipis presentaran receptes típiques de l’època industrial, elaborades per un cuiner local, i tots els assistents tindran l’opció de degustar els plats.

Més informació