La Biblioteca Pública Carles Rahola de Girona acull l'exposició "16 personatges que meravellen... i Miguel de Cervantes" | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Actualitat

La Biblioteca Pública Carles Rahola de Girona acull l'exposició "16 personatges que meravellen... i Miguel de Cervantes"

Una mostra màgica i literària, amb jocs, màscares i d’altres objectes creats per l’escriptor 12.04.2017
Fins al 10 de maig, la Biblioteca Pública Carles Rahola de Girona acull l’exposició “16 personatges que meravellen... i Miguel de Cervantes”, una mostra itinerant adreçada al públic familiar que pretén introduir als més petits en el món de ficció de Cervantes i convidar-los a lectura de les seves obres.
 
L’exposició presenta els protagonistes dels llibres de Miguel de Cervantes mitjançant imatges i paraules, i són els personatges de ficció, les seves creacions literàries, els que segueixen el recorregut de l’obra del seu creador. Es tracta d’una mostra màgica i literària, amb jocs, màscares i d’altres objectes creats per l’escriptor.
 
Per complementar l’exposició, el 18 d’abril, a les 18 h, s’ha programat una conferència a càrrec de la comissària de la mostra, Rosa Navarro, i un tastet de plats "cervantins" a càrrec dels membres del club de lectura de literatura i cuina "La magdalena de Proust" de la Biblioteca.