tancar

Si vols visitar escenaris únics i gaudir de les activitats i novetats que ofereixen els principals equipaments patrimonials de Catalunya; si t'agrada conèixer el teu país i reviure la història amb els cinc sentits, dona't d'alta al butlletí Informa't. Inspira't, en el què t'informarem periòdicament de les millors propostes del patrimoni cultural de Catalunya.

Trobaràs moltes idees per inspirar-te!

+subscriure'm

Actualitat

La Biblioteca Pública Carles Rahola de Girona acull l'exposició "16 personatges que meravellen... i Miguel de Cervantes"

Una mostra màgica i literària, amb jocs, màscares i d’altres objectes creats per l’escriptor 12.04.2017
Fins al 10 de maig, la Biblioteca Pública Carles Rahola de Girona acull l’exposició “16 personatges que meravellen... i Miguel de Cervantes”, una mostra itinerant adreçada al públic familiar que pretén introduir als més petits en el món de ficció de Cervantes i convidar-los a lectura de les seves obres.
 
L’exposició presenta els protagonistes dels llibres de Miguel de Cervantes mitjançant imatges i paraules, i són els personatges de ficció, les seves creacions literàries, els que segueixen el recorregut de l’obra del seu creador. Es tracta d’una mostra màgica i literària, amb jocs, màscares i d’altres objectes creats per l’escriptor.
 
Per complementar l’exposició, el 18 d’abril, a les 18 h, s’ha programat una conferència a càrrec de la comissària de la mostra, Rosa Navarro, i un tastet de plats "cervantins" a càrrec dels membres del club de lectura de literatura i cuina "La magdalena de Proust" de la Biblioteca.