La Casa Vicens celebra el seu primer aniversari oberta al públic | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Actualitat


Fotos: Casa Vicens / Pol Viladoms

La Casa Vicens celebra el seu primer aniversari oberta al públic

S'han organitzat activitats especials per a tots els públics 13.11.2018
Aquesta setmana fa un any que la Casa Vicens va obrir al públic. Ubicada al barri barceloní de Gràcia, va ser el primer treball important de l'arquitecte Antoni Gaudí i és un dels set edificis obra del genial arquitecte declarats Patrimoni de la Humanitat per la Unesco l’any 2005.

Per celebrar aquest primer aniversari, ha organitzat diverses activitats especials. El cicle de diàlegs "La primera casa..." entre Juan José Lahuerta, Director de la Càtedra Gaudí, i quatre arquitectes de diferents generacions, que parlaran en primera persona de la seva pròpia experiència professional i del que va suposar per a ells projectar i construir la seva primera casa. El primer diàleg, que té lloc el 13 de novembre, serà amb Carme Pinós.

La Casa Vicens ha organitzat també el taller familiar “Construcció d’un tres en ratlla”. Es tracta d’un recorregut guiat per la casa, de la mà de l’estudi creatiu Del Mercader, per descobrir en família els elements més característics de la casa que formaran part de la construcció d’un tres en ratlla mitjançant la tècnica del paper 3D.

Per últim, "Les essències de la Casa Vicens", una experiència sensorial exclusiva on podràs descobrir, amb tot detall, les essències de la Casa Vicens. És una visita creada pel perfumista i artista Ernest Ventós/Nasevo per viure d’una manera genuïna aquesta obra mestra que ens endinsarà en l’inici del modernisme.