tancar

Si vols visitar escenaris únics i gaudir de les activitats i novetats que ofereixen els principals equipaments patrimonials de Catalunya; si t'agrada conèixer el teu país i reviure la història amb els cinc sentits, dona't d'alta al butlletí Informa't. Inspira't, en el què t'informarem periòdicament de les millors propostes del patrimoni cultural de Catalunya. Trobaràs moltes idees per inspirar-te!

+subscriure'm

Escapades

La Ruta dels Ibers: Esquís i raquetes al país dels Ceretans

Llanceu-vos a la neu en un entorn natural increïble i coneixeu el país dels ceretans, a la Cerdanya Girona
Temporada d’esquí, des del pont de desembre fins a Setmana Santa, aproximament
 
Feu una excursió en raquetes, construïu iglús, esquieu i apropeu-vos a la història iber a l’impressionant jaciment de Bolvir per conèixer la Cerdanya de fa 2.000 anys!
 
EXCURSIÓ EN RAQUETES
 
El primer dia, comenceu-lo provant com caminanaven els pobles prehistòrics del centre d’Àsia fa més de 4.000 anys! Fareu una excursió en raquetes de neu fora de les pistes habituals endinsant-vos per senders i corriols que us sorprendran! A més, depenent del timing i de les condicions meteorològiques, fareu una mica de nivologia, o construcció d’iglús (sobretot si hi van menors) i jocs.
 
JACIMENT IBÈRIC A BOLVIR
 
A la tarda, després de dinar, aneu fins a Bolvir on descobrireu un jaciment ibèric impressionant que va obrir al públic al 2015. Un equipament modern, amb una museografia adaptada, amb peces i un audiovisual que us servirà per ubicar-vos a la Cerdanya de fa 2000 anys. El recorregut del jaciment, totalment adaptat, permet una experiència i unes vistes úniques.
 
ESQUÍ A LA MOLINA
 
Després de passar la nit a l’Hotel Park Puigcerdà, agafeu el cotxe per anar a La Molina a esquiar. L’horari de de pistes és de 9h a 17h, així que podreu aprofitar la neu al màxim!

Aquest itinerari forma part de la marca 'Escapa't a la ruta dels ibers!', una iniciativa del Museu d'Arqueologia de Catalunya i l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura. 

Consulta tota la informació i fes la reserva online.
 
Hem aconseguit inspirar-te? Tens altres idees interessants per aquesta proposta? Envia’ns-les a través de Facebook o publica les teves imatges a Instagram amb el hashtag #patrimonicultural