La Schubertíada creix amb nous escenaris i concerts per a nous públics | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Actualitat

La Schubertíada creix amb nous escenaris i concerts per a nous públics

El festival incorpora altres escenaris a espais patrimonials de Figueres, Sant Quirze de Colera, Castelló d’Empúries i França 07.03.2018
Un any més, la Schubertíada torna amb una programació de gran rigor i qualitat artística i presenta nombroses novetats amb l’objectiu d’arribar a nous públics. El festival ha estat sempre un referent ineludible pel lied, que és la forma musical vocal més netament romàntica.
 
En aquesta edició es reivindica programant un total de 18 recitals amb la participació de grans mestres combinada amb altres intèrprets més joves i, com a marca de la casa, alguns debuts dels qui seran els grans cantants del futur.
 
En total, s’han programat 30 concerts, 16 dels quals se celebraran a la Canònica de Santa Maria de Vilabertran del 17 al 2 de setembre; 8 que tindran lloc al llarg de l’any a Barcelona i Euskadi, promoguts per l’Associació Franz Schubert, i 6 concerts més que es realitzaran en espais patrimonials durant els mesos de juliol i agost: Auditori dels Caputxins de Figueres (juliol), Monestir de Saint-André de Sorède (agost), Santa Maria de Castelló d’Empúries (agost), Monestir de Sant Quirze de Colera (agost).
 
La llista de cantants participants en el festival combina experiència amb joventut: Josep Ramon Olivé, Mercedes Gancedo, Katharina Konradi, Sarah Connolly, Matthias Goerne, Bernarda Fink, Lise Davidsen, Natalia Labourdette, Mojca Erdmann, Anna Lucia Richter, Andrè Schuen i Christoph Prégardien.
 
Comptarà també amb la participació de la majoria dels grans pianistes especialistes en l’acompanyament de la veu: Wolfram Rieger, Malcolm Martineau, Alexander Schmalcz, Roger Vignoles, James Baillieu, Gerold Huber, Daniel Heide i Julius Drake.
 
La venda d'entrades es realitzarà a través del web www.schubertiada.cat. Altres punts de venda seran a Joventuts Musicals de Figueres per als socis de l’entitat.