L’activitat familiar “Mr. Stone i el misteri dels templers" s'estrena al Castell de Miravet | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Actualitat

L’activitat familiar “Mr. Stone i el misteri dels templers" s'estrena al Castell de Miravet

La proposta vol donar a conèixer la història del Castell a nens i nenes d’entre 5 i 12 anys 20.10.2016
Després de l’èxit de les activitats “Mr. Stone i el misteri de les tombes de Santes Creus” i “Mr. Stone i el misteri dels pelegrins de Sant Pere de Rodes”, aquest dissabte 22 d’octubre, a les 12h, s’estrena l’activitat familiar “Mr. Stone i el misteri dels templers” al castell de Miravet.
 
Mr. Stone és un personatge imaginari que volta pel món a la recerca de llocs únics i extraordinaris, i els monuments catalans li agraden especialment. Aquest personatge viatger és el fil argumental de l’activitat, que vol donar a conèixer la història el Castell de Miravet a nens i nenes d’entre 5 i 12 anys de manera rigorosa, però d’una forma atractiva i adequada per a la seva edat.
 
Els mapes de l’intrèpid Mr. Stone serviran per viatjar al passat i recobraran vida alguns dels personatges van viure al Castell de Miravet i al poble. L’activitat s’ofereix de forma guiada amb un educador/a del castell i servirà per apropar als nens i nenes i a la resta de visitants el paper que van tenir els templers en el territori. També s’ha elaborat una versió més simplificada de l’activitat que permet realitzar-la de forma autònoma a través del quadern de notes de Mr. Stone. Per a poder participar és necessari fer reserva prèvia al telèfon 977 407 368.
 
Les tres activitats de Mr. Stone, organitzades per l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, formen part de les accions programades als monuments i jaciments de la Generalitat de Catalunya per a difondre el relat històric del patrimoni a les noves generacions. Accions i activitats que s’organitzen per donar a conèixer el ric patrimoni cultural català, fer-lo visible, dinamitzar-lo, socialitzar-lo i apropar-lo a la ciutadania i a l’entorn local.