L’exposició TARRACO/MNAT amplia els seus recursos interpretatius amb una audioguia i un catàleg divulgatiu | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Actualitat

L’exposició TARRACO/MNAT amplia els seus recursos interpretatius amb una audioguia i un catàleg divulgatiu

La versió catalana de l’audioguia està narrada per l’actriu tarragonina Agnès Busquets, que dóna veu a Faustina 03.06.2019
El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) amplia els recursos interpretatius i divulgatius de l’exposició de síntesi TÀRRACO/MNAT, ubicada al Tinglado 4 del Moll de Costa, amb la incorporació d’una audioguia en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès), i un catàleg en dues versions: català/anglès i castellà/francès, fent l’exposició més accessible a totes les edats, en especial al públic turista.
 
Amb un to fresc, humorístic i alhora rigorós, es narra l’evolució de la història de la Tarragona romana, des dels seus orígens fins a la seva decadència. La versió catalana de l’audioguia, realitzada en el marc del programa Visitmuseum, destaca perquè està narrada per l’actriu tarragonina Agnès Busquets, que dóna veu a Faustina, la protagonista de l’audioguia que ens fa de cicerone recorrent els principals àmbits temàtics i objectes més destacats de l’exposició.
  
L’audioguia, realitzada per l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, el MNAT i Trama Media, es pot escoltar de manera gratuïta des del mateix dispositiu mòbil del visitant a través del web de Visitmuseum o bé des de les tauletes que es posen a disposició dels equipaments museístics.
 
Pel que fa al catàleg de l’exposició, editat pel MNAT, presenta un recorregut cronològic de l’exposició a partir dels textos elaborats per l’equip de conservadors del Museu així com el recull de les 207 peces més representatives del fons del MNAT.