Moltes activitats gratuïtes per celebrar les Jornades Europees de Patrimoni 2016 | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Actualitat

Moltes activitats gratuïtes per celebrar les Jornades Europees de Patrimoni 2016

Tota la informació a la nova agenda en línia a patrimoni.gencat.cat/jep2016 09.09.2016

Un any més arriben les Jornades Europees de Patrimoni. Tres dies per gaudir dels museus, monuments i jaciments catalans amb moltes activitats gratuïtes. Els dies 16, 17 i 18 de setembre podreu participar en visites guiades i teatralitzades, jornades de portes obertes, tallers i moltes més propostes arreu del territori.
 
Per aquesta edició, des del Consell d’Europa s’ha decidit dedicar les jornades a les persones que treballen per al coneixement, la difusió i la conservació del patrimoni agrupades com a comunitats patrimonials.
 
El lema suggerit és Patrimoni de tot@s, per tal de posar en relleu la cooperació multilateral de tots els agents necessaris per a difondre i conservar el patrimoni cultural, fomentar la màxima visibilitat de la participació ciutadana, el voluntariat, els col·lectius minoritaris, els projectes exemplars de col·laboració i finançament públic-privat i activitats, en les quals les comunitats locals participin de la gestió i conservació del patrimoni.
 
Consulta tota la informació i la nova agenda en línia a patrimoni.gencat.cat/jep2016