iN MUSEU: Coneix el que s’amaga a l’interior dels museus de Barcelona | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Actualitat

iN MUSEU: Coneix el que s’amaga a l’interior dels museus de Barcelona

La segona edició tindrà lloc el 3 de febrer 19.01.2018
Després de l’èxit de la primera edició, el dia 3 de febrer torna iN MUSEU, una iniciativa que permet conèixer l’interior dels museus de la ciutat de Barcelona: les col·leccions i les reserves, els magatzems i els tallers de restauració.

Podràs conèixer quina és la feina d’un conservador, d’un director o d’un comissari d’art; veure com són els espais sovint restringits, com les reserves. Podràs endinsar-te a l’interior dels museus amb guies especialitzats, conservadors, directors i comissaris que aportaran una nova manera de mirar les obres i nous punts de vista.

Els museus que hi participen són: el Museu d’Història de Barcelona (MUHBA), el Centre de Col·leccions del MUHBA, El Born Centre de Cultura i Memòria, el Museu Frederic Marès, el Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes, el Museu del Disseny de Barcelona, el Castell de Montjuïc, el Museu de les Cultures del Món, el Museu Etnològic de Barcelona, el Laboratori de Natura del Museu de Ciències Naturals de Barcelona i el Museu de la Música.

Les inscripcions s’obren el 22 de gener al web: http://lameva.barcelona.cat/inmuseu