Noves activitats familiars per aquesta primavera al mNACTEC | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Actualitat

Noves activitats familiars per aquesta primavera al mNACTEC

Els ‘Diumenges en família al mNACTEC’ inclouen tallers, visites teatralitzades i altres activitats per a nens de 3 a 6 anys 06.04.2016
El Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) ofereix un nou programa d’activitats per a famílies per aquesta primavera amb l’objectiu d’acostar el patrimoni científic i tecnològic als més petits. La nova programació inclou quatre noves activitats: ‘Els transports i la ciutat’ i el contacontes sobre astronomia ‘Tots alhora’ per a  nens de 3 a 6 anys, i ‘Muntem el nostre teler’ i ‘Dissenya la teva gorra’ per a majors de 7 anys.
 
A més d’aquesta nova programació, es seguiran oferint altres activitats dins el programa ‘El mNACTEC dels més petits’ com ‘Els colors de la llum’. Pels majors de 7 anys, el museu també ofereix tallers i activitats per acostar-los al mètode científic, a la química i a la física experimental amb experiències en el taller de física o demostracions d’alta tensió a la Gàbia de Faraday, entre d’altres. 
 
La nova programació dels ‘Diumenges en família al mNACTEC’ tindrà lloc des del mes d’abril fins al 26 de juny. Les activitats començaran, generalment, a les 12h i tindran un cost d’1€ per participant (entrada al museu no inclosa).
 
Consulta totes les activitats d’aquesta primavera al mNACTEC!