‘Palau Moja. The Catalan Heritage House’, el nou espai de promoció del patrimoni cultural català | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Actualitat

Imatge del nou espai 'Palau Moja. The Catalan Heritage House' - Foto: Departament de Cultura

‘Palau Moja. The Catalan Heritage House’, el nou espai de promoció del patrimoni cultural català

Un recorregut per la història del patrimoni, marxandatge, gastronomia i informació turística complementen l’espai 06.05.2016
Ubicat al cor de Barcelona, a la cantonada de les Rambles amb el carrer Portaferrissa, ‘Palau Moja. The Catalan Heritage House’ és el nou espai multidisciplinar que té com a objectiu donar a conèixer la nostra història i el nostre patrimoni cultural.
 
El visitant hi trobarà tres espais diferenciats. Per una banda, l’espai de promoció i venda que proposa un recorregut per la història de Catalunya a través d’onze períodes presidits cadascun d’ells per una icona patrimonial que el representa: el conjunt rupestre de la Roca dels Moros del Cogul (Prehistòria); la ciutat ibèrica d’Ullastret (Ibers); la ciutat grecoromana d’Empúries (Grecs); l’amfiteatre de Tarragona (Romans); l’església de Sant Climent de Taüll (Romànic); el Monestir Reial de Santes Creus (Gòtic); el Castell de Cardona (Barroc); el mNACTEC (Industrialització); la Colònia Güell (Modernisme); genis com Picasso, Miró i Dalí; i el Mercat de Santa Caterina (Contemporaneïtat).
 
Cada període es complementa amb pantalles tàctils i altres materials informatius, a més d’una selecció de productes culturals i gastronòmics i marxandatge representatiu d’aquest patrimoni que el visitant pot comprar.
 
El ‘Palau Moja’ compta també amb un espai d’informació turística especialitzada en patrimoni cultural on es poden adquirir entrades i paquets de serveis relacionats amb els museus, monuments i jaciments de Catalunya. Per últim, un espai de degustació del patrimoni gastronòmic i enològic de Catalunya amb una oferta a base de platerets amb productes sans i de proximitat.
 
L’espai està impulsat per l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura i Advance Leasure Services, empresa especialitzada en turisme i oci.