tancar

El 2018 celebrem l’Any Europeu del Patrimoni Cultural. Una oportunitat única per descobrir la riquesa i diversitat del nostre patrimoni. Monuments i jaciments, paisatges, festes i tradicions, coneixements transferits i expressions de la creativitat humana, col·leccions conservades i gestionades per museus, biblioteques i arxius. Tot un món per descobrir!

+info

Actualitat


Imatge de les Festes

Santa Eulàlia, la Festa Major d’hivern de Barcelona

Els museus de la ciutat celebren jornades de portes obertes 08.02.2017
Barcelona celebra els dies 10, 11 i 12 de febrer les Festes de Santa Eulàlia en honor a la seva copatrona. Una Festa Major d’hivern en la que tradició i innovació aniran de la mà al festival LLUM BCN, que il·luminarà la ciutat quan caigui la nit, i on els joves són els protagonistes.
 
A part de participar en l’organització de les festes, tant des de les entitats i associacions culturals com des de les escoles de disseny, escenografia i arquitectura, els joves mostraran la seva creativitat als espais més emblemàtics de Ciutat Vella que participen en el festival.
 
Pel que fa a la cultura popular, la jornada castellera se celebrarà “a l’antiga”: les colles hauran d’aixecar els seus castells alhora i l’actuació estarà limitada a 105 minuts.
 
A més, els museus, els centres culturals i l’Ajuntament celebren jornades de portes obertes i activitats especials. 
 
Consulta l’agenda amb totes les activitats.