S’obren les inscripcions per participar en la 26a edició de les Jornades Europees del Patrimoni | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Actualitat

S’obren les inscripcions per participar en la 26a edició de les Jornades Europees del Patrimoni

L’esdeveniment se celebrarà els dies 6, 7 i 8 d’octubre de 2017 16.06.2017
Els dies 6, 7 i 8 d’octubre de 2017 se celebrarà la 26a edició de les Jornades Europees de Patrimoni, l'esdeveniment cultural participatiu més important creat pel Consell d’Europa el 1991.

Com en les edicions passades, el Departament de Cultura, juntament amb l’Associació Catalana de Municipis, la Federació de Municipis de Catalunya i l’Institut Ramon Muntaner convoquen a tots els municipis de Catalunya a sumar-se a aquesta iniciativa.

Els municipis o entitats que desitgin participar han de programar activitats vinculades al patrimoni cultural català i poden ser de tipologia diversa sempre que es compleixin els requisits establerts en les bases de la convocatòria.

Enguany, el lema suggerit pel Consell d'Europa és 'Patrimoni i natura: un paisatge de possibilitats' per posar en relleu els valors patrimonials incorporats a la natura, la importància del medi ambient sobre els estils de vida de les persones i la influència que té sobre el benestar i el creixement socioeconòmic de les comunitats.

Per inscriure’s cal que els municipis i entitats participants es posin en contacte amb una de les entitats organitzadores. El termini d’inscripcions finalitza el proper 15 de setembre. Les bases de la convocatòria i tota la informació relativa a les JEP 2017 es pot consultar al web: patrimoni.gencat.cat/JEP2017